Že že vendar prihodnost bo to pahnila na povsem drugi livel. A ti bodo delali migranti? Taki ki delajo pizdarije po Franciji? Ko masa migrantov preseže kritično, se obnašajo kot horda, lastnine nimajo zato uničujejo vse kar vidijo in jim pride nasproti. Francija prihaja tudi k nam, z zamikom ampak prihaja.
ker delavec-delodajalec je kao ločenoDvakrat - delodajalec in delavec. Kar znese letno dobrih 310 milijonov!
% delodajalec, % delavec, % upokojenec, 2% privatniki in 2% kmetje. Lenuhi na visokih socialnih 0%.Sem zdaj prav razumel? Za dolgotrajno oskrbo bo slo 1% od BRUTO place. Povprecna placa je 2160€ bruto. Kar je slabih 22€ mesecno. Dvakrat - delodajalec in delavec. Kar znese letno dobrih 310 milijonov!
torej zjebali davčno reformo, prostovoljno zdr. zav. spremenili v obvezno, zdaj dodali še te % od ljudi za oskrbo.
A bi dvig ddvja na 25 bilo premalo za te lakotnike?
Pa še to, KAM je šlo teh 130 ali koliko mio eur za krajšanja čakalnih vrst?
Dobro delamo, samo tako naprej. Ko se bo vlada zamenjala, lahko kar takoj "trojko" pokliče, ker se niti ne bo več s čim jebat ali karkoli popravljat.
Sem zdaj prav razumel? Za dolgotrajno oskrbo bo slo 1% od BRUTO place. Povprecna placa je 2160€ bruto. Kar je slabih 22€ mesecno. Dvakrat - delodajalec in delavec. Kar znese letno dobrih 310 milijonov!
Začetek pri 8:38Potem mu pa še Pečečnik pomaga:
"Nižje plače bi morale biti bolj obdavčene, kakor višje...."
"Ne zdi se mi socialno pravično, da tisti, ki zaslužijo več, več prispevajo...."
TVOdmevi.
Svojih prijateljic ne posliliš. Velja samo ja je ja.Procentualno je v SLO več levičarjev.
Levičarke so prijaznejše in zaupljivejše do migrantov.
Iz tega sledi, da je več verjetnosti, da je posiljena ali umorjena levičarka!
jokate pa lahko tu!
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com