A do drugega odstavka pa nisi uspel priti? Če imajo zadevo v eni bosanski lekarni, še ne pomeni, da imajo povsod. Verjetno bi antibiotik našli tudi še v kaki slovenski lekarni.veletrgovec = Kemofarmacija, veletrgovina za oskrbo zdravstva, d.d.
In to, da lokalni veletrgovec nima zaloge ne pomeni da "povsod po Evropi tega ne bi imeli", ker pač imajo.
Dodali so, da je vzrok za trenutno pomanjkanje antibiotika zamik proizvodnje, zdravilo pa naj bi bilo pri veletrgovcih ponovno na voljo 4. julija. "Motnje v dostopnosti antibiotikov, predvsem v farmacevtskih oblikah za otroke, se v celotnem EU-ju pojavljajo že vse od jeseni lanskega leta. Skupaj z Evropsko agencijo za zdravila in proizvajalci se trudimo, da bi se stanje normaliziralo do jeseni, ko pričakujemo ponoven sezonski porast okužb," so še sporočili iz agencije.
Lej, v nam znani bližnji tuji pač ni pomanjkanja. Njihovi veletrgovci so očitno lahko kupili (ali pa težko, nima veze, pač so). Slovenski zdravniki pošiljajo ljudi v tujino ker tam zaloge so. Vse ostalo je opravičevanje nesposobnosti in monopolov.A do drugega odstavka pa nisi uspel priti? Če imajo zadevo v eni bosanski lekarni, še ne pomeni, da imajo povsod. Verjetno bi antibiotik našli tudi še v kaki slovenski lekarni.
Med tem v Mariboru...V eni občini Maribor? je zmanjkalo denarja za socialne transferje (?). Plače so dvignili za cca 5%.
Sekiranje je o tem prepusti drugim.Mene zanima plan, kako se bo ta denar porabil... Katera ustanova ga bo dobila, kdo bo to izvajal, ali bomo dobili nove cenejše dome za ostarele ipd... Ker sedaj se govori samo o davku...
važno da se pobere, da bodo dobil nevladniki očitno...Sekiranje je o tem prepusti drugim.
Ja saj prav oni rabijo, ker ne hodijo v sluzbe.važno da se pobere, da bodo dobil nevladniki očitno...
Uvesti bi morali piramidno shemo za vsakega, ki se v tej opciji vidi. Zato pohitimo, da bomo lahko pri vrhu.Nehajte se pritozevat. Imate privilegij da je v vas volja do dela. Med nami so ljudje ki jim delo ni intimna opcija in v sebi cutijo da jim stvari pripadajo. Te clane nase druzbe moramo ziveti mi saj sami ne morejo placati vsega kar bi zeleli. Ker se vedno ni univerzalnega dohodka. Ki pripada vsem! In zato je prav da placamo mi, ki v sebi cutimo drugace.