Planet Golob

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.615
3.067
113
v lokalni ostariji
Če bi rtv in pop to nekajkrat ponovila, bi podpora "robiju" padla izključno na žlahto, pa še to ne vso..pa naj še rečejo, da mediji ne odločajo kdo nam vlada :)
Bravooooooo seveda mediji odločajo. zato pa je taka bitka za medije. Neodvisnih pa praktično ni. Vsak je odvisen od enega kroga financiranja, še posebej v sloveniji

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.066
844
113
Zanimivo je, da mnogi, ki izredno sovražijo Janšo, ne znajo pojasniti, kaj konkretno je njim slabega naredil. Sploh kakšni, ki so med epidemijo lepo živeli in prejemali redno pomoč in plače, NVO-ji pa so iz dohodnine prejeli celo dvojni znesek kot prejšnja leta.
Želeli so delat, delavne navade pa to. Pa jih je zaprl v občine.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.641
6.392
113
Ministrica Asta Vrečko nekaterim izbrancem obljubila enoletni dopust, da napolnijo baterije.

"Načeloma bi akademiki, raziskovalci in ostali raziskovalci potrebovali neko sobotno leto. Zadnjič sem govoril z ministrico, mislim, da je to še vedno v kolektivnih pogodbah, vendar se to ne upošteva. Če želiš napolniti svoje baterije ali nekako generirati neko ustvarjalno maso, se moraš nekje navdihniti. In če si stalno v nekem kolesju, pogonu, produkciji, to težko narediš. Mislim, da potem nimaš več česa dati," meni.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.967
11.096
113
Ministrica Asta Vrečko nekaterim izbrancem obljubila enoletni dopust, da napolnijo baterije.

"Načeloma bi akademiki, raziskovalci in ostali raziskovalci potrebovali neko sobotno leto. Zadnjič sem govoril z ministrico, mislim, da je to še vedno v kolektivnih pogodbah, vendar se to ne upošteva. Če želiš napolniti svoje baterije ali nekako generirati neko ustvarjalno maso, se moraš nekje navdihniti. In če si stalno v nekem kolesju, pogonu, produkciji, to težko narediš. Mislim, da potem nimaš več česa dati," meni.
za trak naj gre delat v revoz recimo, da zbistri misli... prekleti fakerji....

ce je gledal kdo tisti dokumentarec o Vinčiju, ki ga je posnel... sami hašiššarju, lako čemo, izdelki od filmov pa bolj kot ne podpovprečni... pač mehki fotopub. Raja pa plačuje.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.421
406
83

Lol, velja za vse kulturnike/ umetnike.... V vsej zgodovini ceha so le ti dobivali navdih pod vplivom opojnih substanc svojega casa. Zakaj bi bilo danes drugace? Pa si upam trditi da ni.

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

jello

Guru
22. sep 2008
10.251
3.896
113
ce je gledal kdo tisti dokumentarec o Vinčiju, ki ga je posnel... sami hašiššarju, lako čemo, izdelki od filmov pa bolj kot ne podpovprečni... pač mehki fotopub. Raja pa plačuje.

Za Babico gre na jug so dali denar japonci. Raja je plačevala produkcijo, ki jo je iztrebljal roman končar.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.820
643
113

To je dejstvo, ampak v Sloveniji, kot družba uravnilovk in zlatega povprečja, tega še ne dojemamo.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.405
2.471
113
SV SLO
1733493560483.png

Tako si predstavljam tiste, ki se v tej temi krohotajo, ko omeniš, da je Golob propalica......

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.555
3.909
113
Za Babico gre na jug so dali denar japonci.
To je en največjih nategov.
Japonci so dali manjši del. Vinci je potem še vsa leta živel od Babice, oz. denarja ki smo ga za Babico dali davkoplačevalci, RTV je prepričal da je odkupil večji del pravic, pa še potem je z žical takorekoč do smrti da še preostalo odkupimo od Japoncev ker od njih ni več dobival denarja (pa še negativ so obdržali).
Ne pozabit da je bil povod za enega od njegovih fizičnih obračunov to ker mu niso odobrili še denarja za Babico.

Za Gipsy Eyes so pa res vse dali tujci, tudi vsi njegovi prijatelji so tam dobro pokasirali (sicer je večkrat priznal, da so pričakovali več denarja, pa je vmes zmanjkalo, ali nekaj takega), no - so mu pa potem Poker večinoam te isti kolegi naredili zastonj.