Planet Golob

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.490
3.792
113
Snemalna ekipa nima kaj imet pravice do odklopa!
GeMWDN7WUAATFOk

:cheer:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.448
4.225
113
Golob je brez olepševanja povedal, da bo šel davek na nepremičnine za višje plače javnega sektorja.

Še vedno pa sanja o drugem mandatu, ko bodo pričeli delati. Čeprav se v koalicijski pogodbi drugi mandat ne omenja, programa gibanja Svoboda pa mi Svobodnjak še vedno ni poslal.

Do konca leta naj bi vlada razkrila tudi nepremičninski davek, ki ne bo obremenil prve nepremičnine, ampak vse ostale. Scenarijev za to, kako naj bi bile obdavčene nepremičnine, uje po besedah Goloba več. Prvi namen obdavčitve dodatnih nepremičnin je, da jih ljudje oddajo v najem, kar pomeni, da bi tržne najemnine postale nižje. Drugi namen pa je po besedah Goloba ta, da bodo sredstva, ki bodo zajeta z obdavčitvijo, namenjena za višje plače zaposlenih v javnem sektorju.

Kdo ima več kot eno hišo / stanovanje.

Nič ne bo z davkom na premoženje, razen če lahko zrihtajo, da bo samo za druge in ne za njih.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.399
2.462
113
SV SLO
Glede Trumpa. Levaki so se pred 4 leti hihetali in valjali od smeha ko je Janša po njihovo prehitro čestital ob izvolitvi Trumpa za predsednika 2020. No izkazalo se je da je bil prerok..... Bil je prvi....

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.115
6.685
113
jaz se z njo strinjam, vendar se mi nekako novinarstvo vseeno ne zdi neka kritična infrastruktura. da jo enači z zdravnikom ali pa če bi ji na misel prišlo z onim gasilcem, ki ja pa najbrž že ob 4h priletel v Lucijo, je malo zgrešena ocena lastne pomembnosti. Mrbit bi jo lahko kaka inšpekcija zdele skalibrirala, ko tako javno opisuje, kako je krenila kršiti pravice (so)delavcev. Sicer, škode ni bilo, ker je noben ne j* 5%, ampak vseeno, malo reseta bi rabila.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.399
2.462
113
SV SLO

Sem mislil da je kaj resnega, pa sta imela pogovor v smislu lepo vreme ja ....

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.403
389
83
... iz porocanja Slo medijev izvedeli da je Melanija iz Slovenije. Tudi nekaj.

..copy paste:
"Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je pogovor s Trumpom potekal v prijaznem in prijateljskem duhu, novoizvoljeni ameriški predsednik "pa ni skrival navdušenja nad domovino svoje žene in njene družine". Trumpova žena Melania je Slovenka. "

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: B81 in erikson

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.478
2.201
113
Nisem napisal, da si je želim, meni je to moteče. Ker, ko enkrat stojijo tako na vsakem vogalu veš, da z varnostjo nekaj ne štima. Ker tisti v Rimu, če se prav spomnim nimajo orožja za pasom ampak ga imajo kar spredaj. Nekako tako, kot na sliki, s tem, da niso bili samo okrog koloseja ampak povsod po mestu. Zgleda, da je to pravzaprav vojska. Smo pa bili posebej opozorjeni, naj ničesar ne nosimo izpostavljenega, ker kradejo kot srake.

terror_alert_rome.jpg
Rim je pa res katastrofa. Jaz sem mislil da sem na vojnem področju.
Vojska z avtomatskim orožjem po celem mestu

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in sajkek

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.115
6.685
113
Kaj je Golob prišepnil Macronu, da je le-ta čestital Tini? Sta se skrivaj poročila ali je noseča? Svobodnjak, ali ti kaj veš?

Ko bo cas za to, bo(do) že prišel(i) in razložil(i), kako nic ne razumeš, ker nisi dovolj pameten in izobražen.

Naj povem, preden me spet na Jošta pošlje(jo), da sem po dolgem času spet naletela na Bratuškovo. Jo lepo pozdravila in je ne bremenila z vprašanji, kot mi je (so mi) svetoval(i) Svobodnjak(i). Čeprav izgleda, kot mi je (so mi) zatrdil(i) Svobodnjak(i), res prijazna.

• Všeč mi je
Reactions: nacek in erikson