Jap, ni konca blesarij. Nč dobrga se nam ne piše.Če bo tako, kot kaže zdaj, pa še en levoResnični Prebilič zraven...res ne. Je pa Tonin zjebal svojo stranko, da bo verjetno ostala zunaj, če je ne bo Peterle rešil pred tem.
Jap, ni konca blesarij. Nč dobrga se nam ne piše.Če bo tako, kot kaže zdaj, pa še en levoResnični Prebilič zraven...res ne. Je pa Tonin zjebal svojo stranko, da bo verjetno ostala zunaj, če je ne bo Peterle rešil pred tem.
Da maš piškave zobe....To ma veze s čim že?
Ok kul imaš kak predlog? Ker na volitvah bo prava dilema, zdaj goloba lih ne bi, janšeta ne bi, logarja ne bi...torej en star obraz, ki je zame delal ok v prejšnjih dveh letih ali nov star obraz, ki ga zanaša nekam preveč na levo (WTF is that?) in potem še torej ponovitev tega kar imamo danes (če bo zunaj) ali hudega ruparja wtf... počasi bo treba novo temo odpret.
Drži ampak je pa le "malo" razlike ali ti f00kaš druge ali pa si ti tist ta pof00kan in tu mi tisti ta prvi definitivno ne bomoCheer up guys...po plesu se ponavadi f*ka
Ti se še kr tam v osnovki, k so te otročarije palile anede. Odrast bo treba, počas boš začel po cipresah dišat, ti pa še kr osnovnošolske traparije zbijaš.Da maš piškave zobe....
Pri f*ku je tko 3/4 fantazije...1/4 pa nezavednih impulzov ne vem, če se to ne zrcali tudi na način kako volimo naše političarje...volim majko jednu ženu...sa brkovima in figo v žepuDrži ampak je pa le "malo" razlike ali ti f00kaš druge ali pa si ti tist ta pof00kan in tu mi tisti ta prvi definitivno ne bomo
Če bo državi škodljivo skrajno stranko potegnil iz parlamenta bo naredil nekaj dobrega za državo.Višje plače velikemu volilnemu bazenu je super. Janši so očitali bonbončke. Kaj je pa to drugega?
Kordiš je bil vsaj načelen "komunajzer". Tko da ga je škoda.
Ampak kako so eni penasti okoli ust ko vidijo da njihov elektrobog ne uspeva in da je glanzkopf bil bolj uspešen
Peterle ne bo nikogar rešil, ker je iz stranke izstopil. Pri sesuvanje in napačnih politikah tudi Ljudmila ni čisto nedolžna. Tonin bi pa rad na vseh stolih sedel hkrati.Če bo tako, kot kaže zdaj, pa še en levoResnični Prebilič zraven...res ne. Je pa Tonin zjebal svojo stranko, da bo verjetno ostala zunaj, če je ne bo Peterle rešil pred tem.
Mogoče snnn.... mogoče nisnnn...Ti se še kr tam v osnovki, k so te otročarije palile anede. Odrast bo treba, počas boš začel po cipresah dišat, ti pa še kr osnovnošolske traparije zbijaš.
Ja, mi bomo prvi narod v zgodovini ki to ne bo. Mi smo posebni, mi smo unikum. Definimitivinivno.ali pa si ti tist ta pof00kan in tu mi tisti ta prvi definitivno ne bomo
Ostali rdeči agrumi, čakam vaš podpis.Kurbl, ti si tak drukal za Kurce (kulce) najprej, pa pol za Slobodu, pa Fika Kovačeva in Đenul so tudi tvoji. Zamisli se in se v drek zakoplji ti kvazi intelegenca.
Čakam podpise tvojih.
Dresirana opica je bila IZBRANA ! na volitvah!Šlo je za majmuna in cvetlično korito, in dejansko je JJ premagala dresirana opica, ne prva. Kaj to pove o samem presvetlem pa sam presodi.
Vse zasenči klobuk Nine!
Zanimivo, da ministrstvo, zadolženo za medije, ni objavilo novice o obisku v VB.
Izkušnje kalbove družine - tablete vsak dan.Pa človek misli, da brane rabi tablete.
-- Ne rabiš daleč, že na tej strani sem rekel Golobu dresirana opica.--