In to na zimo.....neugodnoPrihaja čas, ko bo treba vrteti pedala!
In to na zimo.....neugodnoPrihaja čas, ko bo treba vrteti pedala!
Sej vidiš, BuDi in kompanija so že začel minirat. Mogoče pa našga kamelčija mal presvetlijo.Glede na JJ napad nanj, je posran/presran nekdo drug
A za propad Ljudmile smo tudi "mi" krivi?Sej vidiš, BuDi in kompanija so že začel minirat. Mogoče pa našga kamelčija mal presvetlijo.
Kok lepo, lihkar sm potoču en solzico.video:
vajb kot da je instagram video Katarine Benček.
če bi ga še volila....Sploh predsedniske volitve drugi krog, sem kar malo vesela, da je taka kampanja, kot sta jo furala nataska in on, možna še pri nas.
Tako ne bo nikamor prisel, je pirceva bila dosti bolj agresivna kot on..., IMO je premalokrat povedal, koliko milijonov so nasli v povezavi z musarom.jaz Logarja ne morem pozabit s predvolilne kampanje za prejsnje parlamentarne volitve. In prvi vtis, ki se mi je zapekel, je pac Mahnič style. Populisticni in demagoski vojaček. Od takrat dalje - predsedniske volitve in vse ostalo, je bilo sicer bistevno bolj na nivoju. Sploh predsedniske volitve drugi krog, sem kar malo vesela, da je taka kampanja, kot sta jo furala nataska in on, možna še pri nas. Prav zanima me, kako bo fural tokratnjo... Provokatorje bo imel resne in poklicne. Ce to vzdrzi na nivoju, svaka mu čast...
Ja te volim a ti mene bacaš...če bi ga še volila....
...preko ramena.Ja te volim a ti mene bacaš...
Saj imaš na levi strani isto kimavce Svobodi, ki nimajo lastnega JAZ-a SD in levica nimata jajc sta satelita Svobodi, da lahko manipulira z ljudstvom. Če kateri kaj reče proti velikemu vodji Golobu se mora klanjat in opravičevat mafijskemu šefu ljubljanskemu. Skratka po tvoje oblastniki lahko počnejo kar jih je volja, če to počne nekdo drug pa ni vreden piškavega centa. isti vatli pa to za vas oblastnike ne obstaja!Če od logarja odšteješ janšo ostane nič. Papagaj, kimavec, prazna, brezvezna, neuporabna lupina. Zato od platforme po letu in pol ni ostalo drugega kot forma. Na katero se je nalimala peščica oportunistov in kameleonov. Zeh.
Oh, res. Saj ne morem da verjamem.jaz Logarja ne morem pozabit s predvolilne kampanje za prejsnje parlamentarne volitve. In prvi vtis, ki se mi je zapekel, je pac Mahnič style. Populisticni in demagoski vojaček. Od takrat dalje - predsedniske volitve in vse ostalo, je bilo sicer bistevno bolj na nivoju. Sploh predsedniske volitve drugi krog, sem kar malo vesela, da je taka kampanja, kot sta jo furala nataska in on, možna še pri nas. Prav zanima me, kako bo fural tokratnjo... Provokatorje bo imel resne in poklicne. Ce to vzdrzi na nivoju, svaka mu čast...
Važno, da nam ne vzamejo rdeče zvezde!