Kakšno bluzenje je zdaj to? Zakaj sploh prepovedati določene simbole? Zakaj?? Kaj se bo s tem doseglo? Ne razumem, kakšna diktatorske fore so to? Pa kdo klinac bo meni prepovedoval kakšne simbole jaz lahko nosim? Kdo? Zakaj?Nošenje teh simbolov bo v Sloveniji odslej kaznovano! Strokovnjak za simbole razočaran
Slovenija želi zaostriti zakon o uporabi nacističnih, fašističnih, domobranskih in ustaških simbolov. Aleksander Hribovšek komentira, da je zakon napisan preohlapno, zato ga lahko tolmačimo tudi, da prepoveduje uporabo slovenske zastave.www.slovenskenovice.si
Kakšno bluzenje je zdaj to? Zakaj sploh prepovedati določene simbole? Zakaj?? Kaj se bo s tem doseglo? Ne razumem, kakšna diktatorske fore so to? Pa kdo klinac bo meni prepovedoval kakšne simbole jaz lahko nosim? Kdo? Zakaj?
Meninse zdi, da zvezda ne spada med prepovedane simbole, ki jih tolmači ta predlog zakona. Pa bi morala biti takoj za svastiko.zakaj pa se potem nekateri tukaj,pa se kje, tako razburjajo, ko vidijo rdeco zvezdo?
Razburjajo se lahko, prepovedana pa ni.zakaj pa se potem nekateri tukaj,pa se kje, tako razburjajo, ko vidijo rdeco zvezdo?
Tebi, v tvojo betico, res ne moreš nič dopovedat.Kakšno bluzenje je zdaj to? Zakaj sploh prepovedati določene simbole? Zakaj?? Kaj se bo s tem doseglo? Ne razumem, kakšna diktatorske fore so to? Pa kdo klinac bo meni prepovedoval kakšne simbole jaz lahko nosim? Kdo? Zakaj?
Dol z hajnekenom!Meninse zdi, da zvezda ne spada med prepovedane simbole, ki jih tolmači ta predlog zakona. Pa bi morala biti takoj za svastiko.
Razburjajo se lahko, prepovedana pa ni.
Iz istega razloga, le da mi ne nosimo teh simbolov, vi pa jih (pa ne zgubljat casa z "jaz ne nosim nic", z vi mislim vaso stran)...zakaj pa se potem nekateri tukaj,pa se kje, tako razburjajo, ko vidijo rdeco zvezdo?
Dopovedat kaj? Daj malo razloži. Res me zanima zakaj prepovedati in kaj točno se naj bi s tem sploh doseglo?Tebi, v tvojo betico, res ne moreš nič dopovedat.
Ah daj… saj veš o čem se gre.Dol z hajnekenom!
Doseglo se bo to, da bodo pajaci š bolj vihteli jugoslovansko zastavo v Dražgošah.Dopovedat kaj? Daj malo razloži. Res me zanima zakaj prepovedati in kaj točno se naj bi s tem sploh doseglo?
Kakšni pozivi? A misliš, ko nekdo v burni debati reče, da bi bilo potrebno prepovedat zvezdo?pa so bili ze veckrat pozivi k temu.
Rdeča zvezda pomeni isto, kot kljukasti križ in ostali fašistični simboli. Sam ti ki so zakrivili fašizem in nacizem so bili kaznovani, ti ki so zakrivili komunizem in socializem , pa danes vladajo Sloveniji no potomci teh.zakaj pa se potem nekateri tukaj,pa se kje, tako razburjajo, ko vidijo rdeco zvezdo?