Butast dodatek je zate, sedaj pa malce širše razmišljajCitat:
Uporabnik Filipides pravi:
Pa dejte nehat no s temi avtomatskimi vrati, to je en od bolj butastih dodatkov in načinov cuzanja denarja ever. Če bi štel kolikokrat bi mi to prišlo prav v celi življenjski dobi avtomobila bi verjetno ugotovil, da me eno tole bedasto mahanje s taco pod avtom košta blizu sto EUR. Ajde, ne rečem za invalide brez rok, ampak za normalne zdrave ljudi... kr neki.
Kolega ima firmo in je vsak dan pri cca. 10-ih strankah, ko jim kaj nosi ali prevzame od njih. On avtomobila BREZ ELEKTRIČNEGA PRTLJAŽNIKA TUDI POGLEDA NE. Zakaj?
Ko pride ven iz stavbe z daljincem odpre prtljažnik in ko pride do avta samo še spusti noter stvari (običajno ne ravno lahke).
Isto, ko gre do stranke. Odpre prtljažnik z gumbom v notranjosti, ko pride do njega samo vzame stvari ven in z daljincem zapre prtljažnik in zaklene avto.
Prej se je pa jeb... s stvarmi po eni roki, kolenih, jih stavil po tleh, itd. Vmes mu je pa še kaj padlo dol in se razbilo.
PS: Je pa res, da zadeve niso ravno ''dolgoročne'', če se tako izrazim. So mu namreč zamenjali še oba motorčka, k sreči še pod garancijo.
PS2: Glede virtualnega pedala sem pa tudi sam skeptičen o uporabnosti, saj moraš podrsat, potem pa čakat kot butel, da se zadeva odpre. Z daljincem je pa zadeva čisto druga. Odpreš in ko prideš do prtljažnika je zadeva že odprta
PS3: Potem imaš pa še takšne cvetke, kot jo ima recimo Superb 3, ki ima gumb za odpiranje na sredinski konzoli poleg menjalnika.
In se zgodi tole: lepo stojiš na križišču in ponesreči pritisneš gumb. Prtljažnik se odpre, zapreti ga pa ni možno z gumbom. In potem kot lolek lepo greš ven iz avta, da pritisneš tisti gumb na prtjažniku, da se zapre. Zraven pa zadaj pol folka nori, druga polovica se ti pa privoščljivo smeji. Zanimivo, da še nisem bral testa Superb-a, kjer bi to neumnost pokritizirali.