Peugeot 5008

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
In kaj je prednost tega, razen da se zjebe v roku 5 letih pri normalni družinski uporabi avta?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
nism vedu da gleda tanovga smaxa
wink-1.gif

tastari tega nimajo

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
In kaj je prednost tega, razen da se zjebe v roku 5 letih pri normalni družinski uporabi avta?

Recimo, da pada dez, ti pa imas par stvari za znosit v prtljaznik, kaj lepsega, kot izpod kapa na daljinca odpret prtljaznik.
Ali pa , si sam, imas polne roke, pritisnes na gumb, pograbis robo in jo neses do avta.
Se tretja moznost pa je, da 5 let odpiras na gumb kot ti pravis, potem pa na roke, tudi to je nekaj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Tole z nogo me ne zanima, dovolj mi je na ključu. Pa o rabljenih razmišljam, tam okoli 15.000 strošek nakupa.

Verjetno imajo samo novejši modeli to?

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Ja, vem da ta nov touran to ma, pa tut z nogo lahko brcaš. Seveda za doplačilo. Oboje
smile-1.gif

PS: vsekakor pa pejt prej na testno vožnjo s Peugeotom 5008, namreč mene je bilo v ovinkih kar malo strah
smile-1.gif
Se bi pa verjetno navadil v kratkem času nagibanja, pa feelinga kot da voziš avtobus.. Je pa pregleden, panoramska streha je pa itak top (čeprav po petih minutah sem pozabil da je tam.. bl za otroke, I guess..)

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.333
9.572
113
EU
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:

Recimo, da pada dez, ti pa imas par stvari za znosit v prtljaznik, kaj lepsega, kot izpod kapa na daljinca odpret prtljaznik.
Ali pa , si sam, imas polne roke, pritisnes na gumb, pograbis robo in jo neses do avta.
Se tretja moznost pa je, da 5 let odpiras na gumb kot ti pravis, potem pa na roke, tudi to je nekaj.

Ko greš v trgovino, ne vzameš vozička in robo neseš v rokah.
hysterical-1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
To je pa tko ko raja hodi v eurospin in lidla, ki nimata pokritih parkirisc. Sicer sem lahko kar lepo tiho, sem očitno eden redkih srečnežev, ki mu ni treba nakupovati, ker za to poskrbi lepša polovica.

evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:

Ko greš v trgovino, ne vzameš vozička in robo neseš v rokah.
hysterical-1.gif
Aha, vrata prtljaznika se uporablja samo za trgovino?
No, no vidiš, na to pa sploh nisem pomislil, mater....

Ljudem, ki zivijo, v bloku in imajo socialno zivljenje na nuli, zna res smo trgovina prizgati luc v piskru. Ostali pa obcasno kdaj pridejo do situacije, ko tak sistem prav pride. Seveda ti teh momentov ne bom nasteval.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Stari, sam kje si ti zdej blokarje najdu.

A to misliš kmete iz Blok al kako. Zgleda si jim blizu, da toliko veš o tem.

In daj ne špilaj takoj užaljene Metke, ko ti nekdo omeni, da pač ne vidi neke prednosti v tem.

In ko se ravno menimo o elektirčnih vratih. Ali so možne kakšne poškodbe pri uporabi električnih prtljažnih vrat.?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne bodi užaljen če si se našel med vrsticami, če dobro pogledaš sem črko "b" pisal z malo. Do Blok imam približno toliko kot ti, ob predpostavki, da si iz LJ

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne bodi užaljen če si se našel med vrsticami, če dobro pogledaš sem črko "b" pisal z malo. Do Blok imam približno toliko kot ti, ob predpostavki, da si iz LJ

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ne, na srečo se ne najdem v tem, samo take prispodobe mi grejo malček na živce in so postavljene v napačne debate.

Pač vsi ne vidijo prednosti v stvareh, ki jih ti lahko še tako bolestno zagovarjaš. In uporaba zaničevalnih tonov je tako popolnoma nesmiselna, saj se debata iz P5008 in električnega odpiranja vrat sprevrže v to, kaj nekdo je in kaj ni. In ti si tukaj med prvimi, ki bi moral upoštevat rdečo nit debate.

Kje bomo torej zaključili. Ali cigani rabijo pežo 5008 z električnim dvigom vrat ali ne.

Samo to, nič drugega.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
še vedno moraš zadevo nekako pognati. tisto na brcanje pa tudi ne vem, kako sicer funkcionira, recimo, da bi ta zadeva bila okej. v bistvu jaz ponavadi bolj rabim, da bi se vrata zaprla sama oz. da bi jaz nekako z nogo dal signal, da zaprem ...

se mi je pa že zgodilo, ravno v pokritih garažah, da sem potem lovil prtljažna vrata po luftu, ker drugače bi šla v strop ... :p

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Hja ključ pa komot držim v rokah, poleg vseh silnih vrečk in torb. Je pa veliko težje se stegniti in ročno zapreti vrata.

Ja, lahko se roba "odloži" na tla, ampak tla so ponavadi grda, potem pa se to nosi v stanovanje.

Meni osebno je super ideja in sem presenečen, da "družinski vozi" nimajo tega več. to pa drsna zadnja vrata pa je top shit avto, ampak kaj ko takega ni...za normalno ceno
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dvomim, da daš ključe v roke že v trgovini, preden si naložiš stvari. je potem lažje samo se dotakniti kljuke (smart key) in dvigniti, kot iskati ključ po žepih.

pa ko imaš enkrat vse v rokah, ko si vzel iz avta, moraš še vseeno stisnit un knof v vratih, da se sama zaprejo, tako da če se stegneš do knofa, se lahko stegneš tudi do kljuke in zapreš ...
wink-1.gif

bose

Pripravnik
23. sep 2009
293
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Ne rabiš ključa v roki. Samo pod zadnjim odbijačem pomigaš z nogo, pa se odpre. Zadeva je sicer uporabna, ima pa tudi stranske učinke. Na obeh avtih, na katerih imamo motorno odpiranje prtljažnika smo že menjali motorčke (še v garanciji). Kaj bo po garanciji ne vem
confused-1.gif
. In, ko enkrat razdrejo tisto plastiko zadaj, nikoli več ni tako, kot je bilo tovarniško sestavljeno - začne škripat.
Na te stvari gledam kot na nekaj kar je sicer uporabno, ni pa nujno potrebno. V novejših avtih je polni takih "bombončkov", ki razvajajo, vendar bi tudi brez njih šlo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
še vedno moraš zadevo nekako pognati. tisto na brcanje pa tudi ne vem, kako sicer funkcionira, recimo, da bi ta zadeva bila okej. v bistvu jaz ponavadi bolj rabim, da bi se vrata zaprla sama oz. da bi jaz nekako z nogo dal signal, da zaprem ...

se mi je pa že zgodilo, ravno v pokritih garažah, da sem potem lovil prtljažna vrata po luftu, ker drugače bi šla v strop ... :p

Večina teh, ki se na 'brcanje' odpoira, se na isti način zapira. Omejevalnik višine imajo tudi vsa. V strop gredo oboja, če jih z roko ne ustaviš, električna in navadna.
Une cevi v naši garaži so pa res je.beno nizke. Nosilci pa grde praske pustijo.

Filipides

Pripravnik
20. jun 2014
129
3
18
Pa dejte nehat no s temi avtomatskimi vrati, to je en od bolj butastih dodatkov in načinov cuzanja denarja ever. Če bi štel kolikokrat bi mi to prišlo prav v celi življenjski dobi avtomobila bi verjetno ugotovil, da me eno tole bedasto mahanje s taco pod avtom košta blizu sto EUR. Ajde, ne rečem za invalide brez rok, ampak za normalne zdrave ljudi... kr neki.