Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
In kaj je prednost tega, razen da se zjebe v roku 5 letih pri normalni družinski uporabi avta?
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
In kaj je prednost tega, razen da se zjebe v roku 5 letih pri normalni družinski uporabi avta?
Recimo, da pada dez, ti pa imas par stvari za znosit v prtljaznik, kaj lepsega, kot izpod kapa na daljinca odpret prtljaznik.
Ali pa , si sam, imas polne roke, pritisnes na gumb, pograbis robo in jo neses do avta.
Se tretja moznost pa je, da 5 let odpiras na gumb kot ti pravis, potem pa na roke, tudi to je nekaj.
Aha, vrata prtljaznika se uporablja samo za trgovino?Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Recimo, da pada dez, ti pa imas par stvari za znosit v prtljaznik, kaj lepsega, kot izpod kapa na daljinca odpret prtljaznik.
Ali pa , si sam, imas polne roke, pritisnes na gumb, pograbis robo in jo neses do avta.
Se tretja moznost pa je, da 5 let odpiras na gumb kot ti pravis, potem pa na roke, tudi to je nekaj.
Ko greš v trgovino, ne vzameš vozička in robo neseš v rokah.
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
še vedno moraš zadevo nekako pognati. tisto na brcanje pa tudi ne vem, kako sicer funkcionira, recimo, da bi ta zadeva bila okej. v bistvu jaz ponavadi bolj rabim, da bi se vrata zaprla sama oz. da bi jaz nekako z nogo dal signal, da zaprem ...
se mi je pa že zgodilo, ravno v pokritih garažah, da sem potem lovil prtljažna vrata po luftu, ker drugače bi šla v strop ...