Tebi bi morali na vpoklic menjati jermen. Moj je 10.2020 pa so ravno per mesecev prej začeli vgrajevati izboljšane jermene. Mislim da continental.Pa dobro no... Jaz imam 1.2 puretecha. Januarja bo star 5 let in 45k prevoženih - do zdaj nobenih težav, tudi olja ne pije. Moram menjat preden skupaj vsipa ali dam 1500€ in bo dober za naslednjih 5 let in 50k km?
Naš tudi 2019. Redni servis plus menjava jermena so rekli nad 1000€ bo.Hmmm…. Citroenski puretech tudi?
Januarja se mi izteče 5 letna garancija in 5 let “zastonj” servisov…. Jim zagnjavim za jermen pa da vidim reakcijo
Če nebojo, sam doplačam.
seveda pa to ne reši kurjenja olja, ki ga že kar lepo papca. Bo moral avtek v prihodnjih mesecih od hiše.Naš tudi 2019. Redni servis plus menjava jermena so rekli nad 1000€ bo.
1.2 jermen pije olje.....1.2 ketna se pa ne spomnim kaj točno....odmične?2 strani sedaj že čist zasrani s podjebavanjem....
Kaj sedaj nove 1.2 so poštimal?
To resno? Tisocaka za redni “glavni” servis za ta mlincek? To navadn 80konjski al turbo 110?Naš tudi 2019. Redni servis plus menjava jermena so rekli nad 1000€ bo.
Zakaj na rednem servisu ne omenijo da je potrebno menjat jermen ce so taki problemi stem.
In za naslednjih 40 let kupca odvrnejo od nakupa te znamke. Včasih je potrebno gledat korak dalje. Jaz to enostavno razumem kot nategovanje kupcev.Ker potem lahko kasirajo za popravilo, katero je dražje od preventivne menjave.
In za naslednjih 40 let kupca odvrnejo od nakupa te znamke. Včasih je potrebno gledat korak dalje. Jaz to enostavno razumem kot nategovanje kupcev.
Daljsa relacija mirna voznja do 150 okoli 8 l..Ja, že letim, čakej
Sicer pa 1,2 TSI bo imel porabo tam nekje 9 l. Tvoj šestak/osmak pa?