Peugeot 1.2 puretech mlinček kuri olje

2. jul 2020
5.036
6.570
113
Baje pride nova izvedenka ven z 136konji in ketnco. Prva bi naj bila Mokka z tem motorjem. Ampak človek se vprašuje, kaj je narobe z 1,4 štiricilindašem, da so ga ukinili.

GM produkt kateri niti ni tako ok. Američani se pritožujejo nad pregrevanjem, odpovedmi turbin. Opel Mokka je pri njih prodajana pod Buick znamko in velja za enega bolj nezanesljivi avtov.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.960
113
najrajš na babi
Večnina teh downsizov dela OK. Recimo Tsi, tce, suzuki, hyundai. Nekateri pa res ne znaju nič pametnega sproducirat. Recimo stellantis. PSA so mel probleme z navadnimi atmosferci, da bi pa turbaka sestavli. Nemogoče.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.717
5.876
113
Če se osredotočim na PSA. Razlika med 1,2 tricilindrov in 1,5 dizelskim štiricilindrom je pišivih 500 eurov. Tako da tukaj nekdo nekoga pošteno guli.
Pa tudi če japanezarji znajo sestavit neproblematičen tak motor, treh cilindrov nikoli ne bo tak užitek vozit kot 4.

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113
Saj ni mel noben uporabnika tu v mislih. To kaj so oni prišparali se ni preneslo na uporabnika :)
Ha le zakaj bi se, saj niso dobrodelna ustanova,....konec koncev si morajo tudi oni nov avto kupit in zato rabijo €,....čim več po možnosti.
Avtomobilisti(firme) so vse bolj pohlepni, avti pa vse bolj v p..zdi.
:mad:

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
Če se osredotočim na PSA. Razlika med 1,2 tricilindrov in 1,5 dizelskim štiricilindrom je pišivih 500 eurov. Tako da tukaj nekdo nekoga pošteno guli.
Pa tudi če japanezarji znajo sestavit neproblematičen tak motor, treh cilindrov nikoli ne bo tak užitek vozit kot 4.
štirje cilindri so ti že v užitek? probaj kdaj osem..:cool::D

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.978
10.721
113
kod Džej-Zija
Povedal, da je večji frajer, ker ima več cilindrov kot ostali. Katere si je prislužil na način, da mu jih je oči kupil. Skratka poklicni sinček, in bebo se s tem še hvali.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
558
123
43
motoroki... Pa dobro, tema je o PSA (pol)izdelkih. Kaj bi zdaj ti rad?
pa dobro, sorry, ker motim velepomembno debato o tricilindričnih peciklih z mojimi vložki o mašinah, ki se ji res lahko reče mašina -pa splošno znano je, da so ti motorčki (posebej tisti, ki imajo jermen v olju-opel, citro, pežo) zanič, da je treba bežat stran od njih. in ni treba debatirat 100 strani, da se to ugotovi
pa ka te jaz vem, če sploh ne ločim ventila od cilindra, baje po ugotovitvi dežurnega vseznalca tukaj, ki mu poveš svoje, on pa, moralnež in poštenjak, nazaj z bebotom :poreden::valjamse::bonk: