Za adblue so tukaj na forumu propagirali dodatek, tako da če ga uporabljaš, sklepam da bi posoda morala držat. Koliko pa ima 1,5 dizel prevoženih?Če bi bili vsi zanič, ne bi bilo zaribanih mašin precej več glede na to kako razširjen je ta motor? Ali misliš zanič, da pijejo olje?
Jaz ravno razmišljam, da bi se znebil enega pri bajti (bližja služba) in bom po moje dal stran 2019 1.5 bluehdi in obdržal 2020 1.2 pt. Pri dizlu me skrbi adblue, pri bencinarju jermen. Jeba
Zjebala je nekatere, pri nekaterih pa vse štimaSe smo že ugotovili, da tale minituarizacija je zjebala vse, kar so 20 let polirali.
Plebejske firme ni več z normalnim motorjem, ok mazda mogoče.
60k. Samo ne bom delal več pogostih relacij, mi ga je škoda na kratke fure.Za adblue so tukaj na forumu propagirali dodatek, tako da če ga uporabljaš, sklepam da bi posoda morala držat. Koliko pa ima 1,5 dizel prevoženih?
kia hyundai če maš GDI oz TGDI imaš notri 20+ let staro mickino trotl zihr tehnologijo direktnega vbrizgaKia/Hyundai......VAG.....to ma še vse po 4 cilindre + Turbo
gdi je razvil mitshubsihi , vgrajeval v carisme , pajerote itd. tehnologija je ista, je pa sistem posodobljen zaradi norm kot si napisal, drugače pa je to atijev produkt. (lastništvo)Ne vrjamem...ker potem se to ne bi vozilo zarad nedoseganja Euro norm...
Ze pred 20 leti ni bila troti ziher, kaj so sedaj naumilikia hyundai če maš GDI oz TGDI imaš notri 20+ let staro mickino trotl zihr tehnologijo direktnega vbrizga
Se smo že ugotovili, da tale minituarizacija je zjebala vse, kar so 20 let polirali.
Plebejske firme ni več z normalnim motorjem, ok mazda mogoče.
Kia Hyundai 1,0, 3 cilindri...Nova Kona ima lahko samo 3 cilindre, če hočeš pa 4 je pa samo 200KM . edino če imaš željo po hibridu.Kia/Hyundai......VAG.....to ma še vse po 4 cilindre + Turbo
Daihatsu Sirion, legenda tudi v dizel verzijiŠe bol hecno je, da vzhod vozi turbo 3 cilindraše iz pradavnine. Tisti začuda delajo. Potem pa zahodnjak dobi idejo kako jih izboljšati...
Da je bil od General Motorsa, sedaj so pa Opelice,Citroën, Peugeoti v drugačni obliki.Baje pride nova izvedenka ven z 136konji in ketnco. Prva bi naj bila Mokka z tem motorjem. Ampak človek se vprašuje, kaj je narobe z 1,4 štiricilindašem, da so ga ukinili.
Potrjujem....sem se pozanimal....zamenjaš in je cca 100.000km mir....potem pa s5 pije...To ni nikoli POrihtano