V službi imamo dva (1.2, 130 KM), ki sta šla čez 100.000 in zaenkrat še nimate toliko porabe olje na interval 15.000, da bi se to dalo opaziti na šipki. En je že imel menjan jermen, enega to čaka v nekaj mesecih. To so realne izkušnje. Možno je, da se službena vozila vozijo bolj previdno kot privatna. Možno je tudi, da youtube bluzatorji ne vedo ravno vsega, kaj se v realnosti dogaja. Pravzaprav sta ta dva avta že presegla po km brez problemov VW dizla, kjer je šla turbina pri cca 100.000. Niso pa še dosegle pasata 2.0 diesel, kjer je pri 150.000 počila glava. In verjamem, da ne bosta dosegla passata 1.9 letnika okrog 2000, ki je naklepal 600.000 km.Pa kaj me strašite.... Moj ima 5 let in 45kkm
Zaenkrat še brez težav ( tok tok )
A moram kako preventivo vsekat?
ja napiši, kakšne so relacije teh službenihV službi imamo dva (1.2, 130 KM), ki sta šla čez 100.000 in zaenkrat še nimate toliko porabe olje na interval 15.000, da bi se to dalo opaziti na šipki. En je že imel menjan jermen, enega to čaka v nekaj mesecih. To so realne izkušnje. Možno je, da se službena vozila vozijo bolj previdno kot privatna. Možno je tudi, da youtube bluzatorji ne vedo ravno vsega, kaj se v realnosti dogaja. Pravzaprav sta ta dva avta že presegla po km brez problemov VW dizla, kjer je šla turbina pri cca 100.000. Niso pa še dosegle pasata 2.0 diesel, kjer je pri 150.000 počila glava. In verjamem, da ne bosta dosegla passata 1.9 letnika okrog 2000, ki je naklepal 600.000 km.
Možno je, da se službena vozila vozijo bolj previdno kot privatna.
Ne čakat z menjvo jermena predolgo. Jaz čez 50k nebi šel.Kaj pa naj vse zajema ta preventiva?
Prevetivna prodaja odpade ker je drugače avto fenomenalen.
Kateri avto je najhitrejši na makadamu? Službeni.
Veš kater avto je najhitrejši? Tisti, ki ni tvoj.
Wau dva pežoja sta prilezla do 100kkm brez da žre olje. To je kot da bi na lotu zadel.V službi imamo dva (1.2, 130 KM), ki sta šla čez 100.000 in zaenkrat še nimate toliko porabe olje na interval 15.000, da bi se to dalo opaziti na šipki. En je že imel menjan jermen, enega to čaka v nekaj mesecih. To so realne izkušnje. Možno je, da se službena vozila vozijo bolj previdno kot privatna. Možno je tudi, da youtube bluzatorji ne vedo ravno vsega, kaj se v realnosti dogaja. Pravzaprav sta ta dva avta že presegla po km brez problemov VW dizla, kjer je šla turbina pri cca 100.000. Niso pa še dosegle pasata 2.0 diesel, kjer je pri 150.000 počila glava. In verjamem, da ne bosta dosegla passata 1.9 letnika okrog 2000, ki je naklepal 600.000 km.
Ce imas servisno urejeno in ce velja tista podaljsanagarancija za tebe, naj ti bo vse ravno.Pa kaj me strašite.... Moj ima 5 let in 45kkm
Zaenkrat še brez težav ( tok tok )
A moram kako preventivo vsekat?
Koliko si jih ti vozil in niso prilezli? Izjasni se s konkretno izkušnjo, ne nekim bluzenjem.Wau dva pežoja sta prilezla do 100kkm brez da žre olje. To je kot da bi na lotu zadel.
In za velik krog uporabnikov, ki naredijo manj kot 10.000 km/letno je to itak vec kot dovolj “dometa”.No jaz vem za enega ki je pri cca 140 zacel pit. Sledila je generalka in zdaj je ok