in kateri so kriticni volkswagni?Sam za razliko od Peugeota je VW v parih letih odpravil napake v zasnovi. Peugeot pa še danes prodaja ta jajca.
O tistih iz prvih treh besed v naslovu teme.Sicer ne vem točno o kakih PSA mlinčkih, ki pijejo olje je govora,
3 cilindri turbo bencinar je govora....
Ti si imel premium motor.
1,2 puretech piše v naslovu....Sicer ne vem točno o kakih PSA mlinčkih, ki pijejo olje je govora, lahko pa iz lastnih izkušenj povem da moj bivši 508, 2014 (1.6 HDI) ni popil nič, pa sem z njim naklepal 270K. Je pa popil veliko hladilne tekočine (dihtunga na glavi hin)
ja, če ne ribne cp4.1 pumpa med 100 in 250k1.6Hdi pa 2.0Hdi sta bla čist premium....
Pač isto kot pri VAG....bv tlačit 1.6TDi v Tourana....ker ne blesti....z 2.0TDi je pa tank...
Pismo dobre marže imajo na filtre. Pa cena ure ista ko v Lj očitno. Sem preveril še za moj redni servis pri Emil Frey Lj za Peugeot 208, in na grobo:Opel Avto center Celeia , Avtohiša, trgovina in zastopstvo, d.o.o. OPEL
Mokka 66 000 km
Poglej priponko 87726
So se "uskladili okoli cen".... Kot Zidar & Co... nekoč v dvorcu Zemono...Pismo dobre marže imajo na filtre. Pa cena ure ista ko v Lj očitno. Sem preveril še za moj redni servis pri Emil Frey Lj za Peugeot 208, in na grobo:
- Olje Quartz 0W20 - cca 25€ na liter
- Filter olja - 17€
- Filter zraka - 35€
- Ura 63€