Volkswagen ti sproti kaže...Kateri pa ga? In ali je tam plovec, sonda ali kalkulacija?
Volkswagen ti sproti kaže...Kateri pa ga? In ali je tam plovec, sonda ali kalkulacija?
Evo, včeraj se je prižgala lučka. Natočil dobrih 10L po 0,59€/L, prevozil pa 8600km od zadnjega tankanja. Live indikatorja za uporabnika ni, mrbit se s testerjem vidi nivo…A live indikatorja pa psa avti ne premorejo, tako kot za gorivo recimo?
Izpiše da ga je več ali manj kot za 2400km, ko pade pod manj sveti rumena lučka spodaj levo.Kaka lučka? A ti ne izpiše ob zagonu za koliko imaš še AdB? Meni piše <2.400 km in ko doseže 2.400 km dosega, se začne zniževat. Je pa svinska razlika med tvojim in mojim (FL), moj zajamra po 4.000 km.
Pri puretechu bi morali za take lastnike stalno na ekranu biti prikazana kilometrina ki jo bodo prevozili do zabitja sita v karterju(al karkol se ze dogaja pri teh motorjih.)Saj, ampak ko je več kot 2400 km pa nimaš pojma koliko ga je in kako ga porablja. Pa bi sigurno lahko napisali saj senzor deluje na celotnem območju.
bemtiš. Sem ga vozil, ampak nisem vedel, da je "menjalnik" sedaj tako kompliciran. Ko bo tole imelo problem, bo kar veselica verjetno
Mogoče bo sedaj OK
Toyota ima že od davno koncept hibrida, ki je narejen da dela. Tile pa samo študirajo kako bodo menjalnike menjal.Lepo predstavljeno. Izboljšan motor z verigo in s tistim ciklom. Bolj zakompliciran menjalnik z vgrajenim elektro motorjem in hkrati generatorjem, ima tri sklopke in zelo slab pedigre. Bomo videli. Ne skozi moj tašn
Saj je nekdo napisal da imajo sedaj garancijo kolk ze 8 let ali 160 na motor. Ce imas uradne servise narejenePredvidevam, da je pred 15, 20k tudi bil na servisu in mu nobeden kreten od serviserjev ni mogel predlagat, da prej zamenja jermen? Tak motor je samo za v smeti.
To je bolj tolažba za obstoječe lastnike. Da greš pa sedaj tak polizdelek kupit se je pa za vprašat.Saj je nekdo napisal da imajo sedaj garancijo kolk ze 8 let ali 160 na motor. Ce imas uradne servise narejene