"Petarde"

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Niiiiice. Skoraj kot na fronti haha....skoraj pa zato, ker če bi bilo kot na fronti, bi se vsi tile junaki razbežali kot so se razbežali iz lastne države, ko je pokalo zares (ali pa sploh ni pa so si malce izmislili) :evil: Zdaj pa en bolj pogumen kot tadrug :aplauz:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Topic "petarde" --> filmček z bejbo, ki zaradi lastne neumnosti nenamerno (!) spusti raketo v gručo ljudi --> debilna in nevarna namerna (!) množična raketiranja folka in pokanje kot na fronti --> Malmo & udeleženci --> ....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Oprosti ker se občasno na posnetku ne sliši švedščine...mam dva kolega iz otroških let ki sta gor...tako da nekak vem kako švedščina zveni...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a veš kako inge from sweeden zgleda? al ti kolega iz otroških let še nista pokazala..

matey
na posnetku so..bedaki, ki niso prebrali anvodil, ne znajo rokovat s pirotehniko, ali pa so po naravi neumni. ne vem pa kaj ma to veze z migranti, kot sem razumel zadnje besede

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
na posnetku so..bedaki, ki niso prebrali anvodil, ne znajo rokovat s pirotehniko, ali pa so po naravi neumni. ne vem pa kaj ma to veze z migranti, kot sem razumel zadnje besede

Ne veš kaj ima to z migranti? V Malmu so v veliki večini primerov so ravno migranti tisti bedaki, ki ne znajo primerno rokovati s pirotehniko.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sej tud komunisti ne praznujejo Božiča in Velike noči, pa so najbolj pri oltarju ko je že ravno praznik. :zavijazocmi:

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Od kdaj pa muslimani praznujejo božič in novo leto? :nigladek:

Nebi vedel ej, pojdi gor v Malmo vprašat te migrante pa boš zvedel. Sicer pa nihče ni nikjer napisal, da muslimani praznujejo novo leto temveč da migranti izjemno neprimerno in za someščane nevarno rokujejo s pirotehniko. Upam, da ti uspe to sprocesirat.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Včasih sem...zdaj vržem eno ali 2...sam tok da je otrok v meni zadovoljen in da se ne postaram :D

• Všeč mi je
Reactions: Gatto