"Petarde"

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.649
113
Mnogi so tudi tam ja...če sta pa zastonj vino in potica :D

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Nebi vedel ej, pojdi gor v Malmo vprašat te migrante pa boš zvedel. Sicer pa nihče ni nikjer napisal, da muslimani praznujejo novo leto temveč da migranti izjemno neprimerno in za someščane nevarno rokujejo s pirotehniko. Upam, da ti uspe to sprocesirat.
Tam nekje v devetdesetih je tudi v Ljubljani tako pokalo in sicer kar med množico.:evil: Pa takrat ni bilo v Sloveniji kaj prida migrantov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
Aha, procesiranje zadeve torej ni bilo uspešno. Res moraš met glavo zabito v pesek kolikor ti vrat dopušča, da ne povežeš migrantov in Malma. Jebeno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kaj spet nisem sprocesiral? Da so pokali migranti? Pa kaj potem! Pokali so na v glavnem praznem trgu, firbci niso bili pretirano ogroženi, pa tudi kakega požara nisem opazil. Policaji pa tudi niso intervenirali. Primerjavo sem dal z ljubljanskim pokanjem, ko so petarde letele med množico in je bilo prekleto bolj nevarno kot videno na posnetku. Samo tebi je vredno zgražanja, ker naj bi to izvajali migranti. :evil:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
V ljubljani je letos res skromno, kot da je novo leto že zdavnaj minilo. Skoraj na vsaki vasi je bolj hrupno. Pa tudi ko sem bil v sredo v Kopru, je pokalo prav "po starem" - se vidi, da tam živijo v sredi "med dobavitelji".

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

23. jul 2008
42.369
5.649
113
V Kopru sem bil 3leta nazaj za novo leto...in ja....bil je cel Bagdad :)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
Kaj spet nisem sprocesiral? Da so pokali migranti? Pa kaj potem! Pokali so na v glavnem praznem trgu, firbci niso bili pretirano ogroženi, pa tudi kakega požara nisem opazil. Policaji pa tudi niso intervenirali. Primerjavo sem dal z ljubljanskim pokanjem, ko so petarde letele med množico in je bilo prekleto bolj nevarno kot videno na posnetku. Samo tebi je vredno zgražanja, ker naj bi to izvajali migranti. :evil:

Jp. Nisi sprocesiral.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
aVY0WE8_700b.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Cash in wd40

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.990
9.528
113
Ko sem bil mulec, so ble petarde in rakete zakon. Zdej mi grejo na jetra, sploh ker bi se cucek sfajtal z vsako raketo posebej in pol še renčanje pa lajanje poslušam. Sam glede na to, da sem svoj čas zmetal tega kar dost, se pač ne smem pritoževat. Edin lani na Silvestra mi je pa dopizdlo, ker je eno tele nažgano iz lokala čez cesto streljal mege direkt proti mojemu strešnemu oknu. No nakonc bi ga kmal okol kepe, ker je itak sikal, sam so na srečo njegovi kolegi pomiril zadevo. Pol so streljal na polje in ne men na streho in je blo za zdržat.

• Všeč mi je

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Jaz petard že dolgo več ne mečem ampak če moram 350 dni na leto poslušat sosedovega cucka lajat naj pa še on 3 ure posluša pokanje.

• Všeč mi je
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, to ni isto.
Pasje lajanje lahko razumeš tudi kot zvonenje v zvoniku ... kilometer stran. Petarda pa je tako kot udarec po buči s kijem za bejzbol .. :oops1:
Naša mačka naredi špuro po parketu, tako kot bi gledal "Back to the future" , ko samo prižgem sesalec. Kaj šele da bi petardo zakuril o_O.

Kamele0N

23. jul 2008
42.369
5.649
113
Slaba primerjava no...

Ena...dve nad tabo sta bolj realne...

...te tvoja mačka :)

I

Izbrisan uporabnik #9334

Moja Pika - ne poznaš ti moje mačke. Devet hudičev ima v repu, sesalca se pa boji bolj kot parne lokomotive. o_O