"Petarde"

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Naše mačke tudi ni pol dneva na spregled ko je sesalec vključen za novo leto pa ni imela posebnih težav.
Ne ni kot zvonenje v zvoniku kilometer stran. Je kot pasje lajanje 10 m stran 30 krat na dan tudi ponoči. Naj spoka psa v bajto pa mu v spalnici laja.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.990
9.528
113
Jaz petard že dolgo več ne mečem ampak če moram 350 dni na leto poslušat sosedovega cucka lajat naj pa še on 3 ure posluša pokanje.
Mojga cucka ne poslušaš, ker je lepo notri, tko da je tole blejanje s tvoje strani brezpredmetno. Pri nas pa poka ko na fronti že nekje od 15.12. in še kar ni nehal. Če bi blo sam 3 ure, nimam nič proti.

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Mojga cucka ne poslušaš, ker je lepo notri, tko da je tole blejanje s tvoje strani brezpredmetno. Pri nas pa poka ko na fronti že nekje od 15.12. in še kar ni nehal. Če bi blo sam 3 ure, nimam nič proti.

Kaj je pri tebi ne vem ker ne živim zraven pri nas je drugače. Kot sem napisal že na začetku jaz jih ne mečem jih pa sosedovi otroci in ostali po ulici. Ampak za tiste 3 ure kot je pokalo bi psa noter dal.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.990
9.528
113
Ma sej cucku je vseen a je notri al ne, sliš tud petarde iz sosednje vasi, ki jih človek ne. Moj bi se sfajtu z vsako petardo in razen tega, da hod skos gledat na okn, če je koga za pregriznit nima posledic, poznam pa par cuckov, ki so na apaurinih 14 dni in res prekleto bogi. Živimo pa zraven lokala in to poka ko se ga ulijejo zvečer cel mesec in še cel januar bo in to mi gre res na jetra.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Ma sej cucku je vseen a je notri al ne, sliš tud petarde iz sosednje vasi, ki jih človek ne. Moj bi se sfajtu z vsako petardo in razen tega, da hod skos gledat na okn, če je koga za pregriznit nima posledic, poznam pa par cuckov, ki so na apaurinih 14 dni in res prekleto bogi. Živimo pa zraven lokala in to poka ko se ga ulijejo zvečer cel mesec in še cel januar bo in to mi gre res na jetra.

Rešitev je enostavna ......113.........

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
Jp jp, še ga poka. Morajo še pravoslavci pridt na svoj račun :fredi:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mhmmmm, ... imam nekje tule noter tudi neke slike, ... bom poskusil najti zjutraj. Pa ne bo nič posebnega, mačk kot mačk. Ampak špičasta je pa cela, dobesedno :D.
Pa tistih devet hudirjev tudi ne vem kako dobro se jih bo videlo ... počakej do jutri. :cheer:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Moja hči še ni na faksu in je še mladoletna. Pa tudi žena še ni nevemkako stara, tako da ne boš čisto nič sline cedil po mojih puncah. Prepovedano in kaznivo s smrtjo - lahko mi verjameš.

Tako da (kar se mene tiče), smeš sline cediti morda samo po naši Piki, na lastno odgovornost. Ker je dobesedno pikasta :fredi: .

Pika1  28 Jan 2017.jpg