Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Samo sprašujem se...medtem, ko se staram.
Pa kupi kutijo bomberjev na ærnem trgu oa jo spraši...prebudi otroka v sebi! Ni potrebe da že letos zakrniš
Citat:
Citat:
Ne mislim na ekonomsko bedo, ker bi to pomenilo precej paradoksalno izjavo. Razmišljal sem o osebnostni bedi ali po domače nezadovoljstvu. Samo sprašujem se...medtem, ko se staram.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ja, med rjuharji in mularijo. Kdor je količkaj zrel, se pa prav nič ne veseli pokanja kot na fronti.
Ne rečem za lep ognjemet, noro pokanje v tri krasne je pa zgolj otročarija.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Poznas mogoce kak bolj atraktiven nacin? Pa da je vsaj priblizno primerljiv.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Pa kupi kutijo bomberjev na ærnem trgu oa jo spraši...prebudi otroka v sebi! Ni potrebe da že letos zakrniš
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Poznas mogoce kak bolj atraktiven nacin? Pa da je vsaj priblizno primerljiv.
Ga ne iščem.
Razmišljam o tem, (za)kaj se tako pompozno praznuje...ali je to veselje, ker se na ...3, 2, 1 obrne leto? In bo prihajajoče veliko boljše (se pravi, preteklo je slabo?)...ker bo z novim koledarjem novo življenje? Vse priprave (npr.: gremo v Italijo po pirotehniko) in ta zvočno svetlobna distrakcija...meni se zdi tako plitvo vse skupaj. Pa se rad zabavam
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Bral sem, da so v Srbiji letos sprejeli zakon, kjer bodo starši morali plačati 100.000 dianrjev oz. slabih 1000 EUR, če bodo dobili njihove mladiče da mečejo pirotehniko.
Vir: http://rs.n1info.com/a343411/Vesti/Vesti/Kazne-za-petarde-bice-poostrene.html
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Pa sej se itak ve, da samo polopice z nizkim IQ uživajo v petardah, zakaj oblast to jasno in glasno ne objavi da postane uradno?
spet zaradi politične korektnosti?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Za Silvestra se mi je skisal. Živimo nasproti gostilne, ena stran vrta je obrnjena na polje, druga proti hišam. Že ob poldne je blo tam vse pijano in itak so letele rakete in tiste mege, ki se na pištolo nateknejo, nad strehe hiš, ne da bi jih streljal na drugo stran. No ob šestih, ko se je psu dokončno odpeljalo in sploh ni nehu lajat, se je pa skisal še men, sem šel tja in ponorel. No pol je bil mir. Pa me rakete načeloma ne motjo, sam ko ti celo popoldne poka nad streho se ti pa sfuzla.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ja, med rjuharji in mularijo. Kdor je količkaj zrel, se pa prav nič ne veseli pokanja kot na fronti.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
in ognjemet je kaj tocno? ves koliko eksploziva je v povprecni raketi? sploh v "lepi"?dlakocepimo.much?
sicer pa vse te pokalice proizvajajo rjuharji&mularija? uvazajo rjuharji? (pre)prodajajo rjuharji? res?
A ti si bil un k se je že ob šestih majal....mmmmožžžakar al je Silvester an....če bi to vedel, bi tte pa vseen mal pošlatu okol kepce.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Za Silvestra se mi je skisal. Živimo nasproti gostilne, ena stran vrta je obrnjena na polje, druga proti hišam. Že ob poldne je blo tam vse pijano in itak so letele rakete in tiste mege, ki se na pištolo nateknejo, nad strehe hiš, ne da bi jih streljal na drugo stran. No ob šestih, ko se je psu dokončno odpeljalo in sploh ni nehu lajat, se je pa skisal še men, sem šel tja in ponorel. No pol je bil mir. Pa me rakete načeloma ne motjo, sam ko ti celo popoldne poka nad streho se ti pa sfuzla.
Ti si že tako skisan. Odpelji se nazaj domov, če ti vas ni všeč.