"Petarde"

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kakšna je povezava med pokanjem petard in veseljem? Da pok povzroči veselje ali vsaj občutek zadovoljstva? Težka bo.

Ja, točno to. Včasih je neomejeno pokanje petard za novo leto dejansko naredilo neomejeno veselje pri otrocih in odraslih (seveda ne pri vseh ampak kolikor se spomnim pa dejansko pri večini). Seveda pa se časi spreminjajo in mi z njimi....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
Ja petarde so bile del veselja. Bolj je poclo bolj veseli smo bili... Potem je prisla pa gonja proti petardam in sedaj je vsak pok terorizem...

Sej tudi vcasih se je zjutri spil snopck alpa dva... Zdej pa se zvecer ne

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Ja petarde so bile del veselja. Bolj je poclo bolj veseli smo bili... Potem je prisla pa gonja proti petardam in sedaj je vsak pok terorizem...

Jp. Ne bom nikoli pozabil kako vesel sem bil, ko je šel fotr s kolegi v Italijo po piratke, katerih smo potem imeli doma za eno celo omaro. Kaj je to pokalo ej
aplauz.gif
Mogoče kaka baterija, to je pa tud vse.

Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Sej tudi vcasih se je zjutri spil snopck alpa dva... Zdej pa se zvecer ne

Tegale pa ne kupim
ne-ne-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Ja kje je pa kkšn Šved? A to so se zgolj migranti med sabo obstreljevali, ker že tako pogrešajo vojno v domovini ali so samo na splošno zganjajo primitivizem kot v večini primerov?
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Citat:

Letos sem bil za novo leto na prostem in je bilo kar nekaj imbecilov ki so petarde metali v mnozici pod noge. Razmisljam da bi bilo edino zdravilo, da se takim na random dneve med letom, mece petarde v spalnico ko spijo.

Še strinjam....
Kamelci in njemu podobni pa bo v slo težko našel plač kjer ga njegove Petarde ne bodo motile. Zanimivo da jih je dovoljeno metati v TNP., Medtem ko ne smeš kolesariti, postaviti sotora....
No, v Siriji bi jih trenutno lahko.metal brez nekega motečega hrupa. Oder mu ne bi nekdo nekaj mocnejseganpodvalil.
Zadnja leta zberemo denar za "družinski" ognjemet. Pa me ima da grem drugo leto za novo.leto v Portorož gledat ognjemet ob 18 (zaradi otrok). Me pride ceneje kosilo in vožnja v Portorož kot pa tale družinska raketomanija. Da o velikosti ognjemeta v Portorožu ne pišem (v primerjavi s temi raktkami iz trgovin).

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
V geto soseskah Fužine/Štepanjsko se je že začelo, ta teden so zgleda mladoletniki dobili novo pošiljko ilegalnih zadev in že upravičujejo svoj status geto prebivalca.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
V geto soseskah Fužine/Štepanjsko se je že začelo, ta teden so zgleda mladoletniki dobili novo pošiljko ilegalnih zadev in že upravičujejo svoj status geto prebivalca.

se malo pa bodo petarde tlacili v anuse domacih zivali kakor domacini (v centru LJ)
priden.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Jah, nekateri "narodi in narodnosti" so bolj naklonjeni k pokanju. Morda ima to kaj opraviti tudi sicer večjo naklonjenostjo orožju, vojski itd...

Meni je všeč dober ognjemet, samo pokanje pa me odbija (pa še otroci se ga bojijo). Itak se nič ne more primerjati s tem, ko smo v vojski streljali z tankom (nedaleč stran pa tudi 155mm havbicami).

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:

se malo pa bodo petarde tlacili v anuse domacih zivali kakor domacini (v centru LJ)
priden.gif
a tudi to delajo? a v Kranju tudi? to navado so gotovo prinesli iz krajev (držav), od koder izvirajo.
10.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:

priden.gif
a tudi to delajo? a v Kranju tudi? to navado so gotovo prinesli iz krajev (držav), od koder izvirajo.
10.gif

8c98df2bcbd5ab1cf84b8f10b71a0d4b--goldfish-totally-me.jpg

Nazadnje uredil moderator:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Ne, to je domena "čistokrvnih" Slovencev. Si pozabil?

https://www.dnevnik.si/20593

Sicer v Kranju (vsaj na Planini III) zadnja leta poka precej manj in začne precej kasneje, kot je to bilo pred 10+ leti.
Dobro, kaj sdaj neke stare ekscese vlačiš ven, pa še ti so bili v ruralnem okolju.. sem mislil, da je izy privlekel na dan kakšne novojše, storjene iz strani prebivalcev centrov mest, torej albancev in drugih prišlekov..zastonj sem mislil torej
rolleyes-1.gif