"Petarde"

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
letos moram rečt, da je manj tega.

Pohvalno vsem, ki jih ne mečete več.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Na tvojem koncu bo to prišlo bolj do izraza po (našem) novem letu..
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Od navadnih petard sigurno ne verjetno kaj homemade ali kaksna res mocna zadeva.
ne boš verjel ampak če petarda ne scefra svojega tulca še ne pomeni da ne bo scefrala roke... sicer pa a je važno al je sam doma delal petardo al je od original petarde?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Uglavnem bedna antireklama za petarde. Kot bi prilepil sliko zmeckanega avta in napisal zraven "ne vozite se z avtom". Sam sicer ne mecem petard in me moti pokanje samo na zivce mi gre pa ze ta pretiravanje s temi poskodbami... ne kupuj piratk ker bos brez rok ostal
smile-1.gif
)

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
takim bi morali zaračunati samoplačniško vse...od posredovanja do reševanja itd, vse
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

In zakaj? Apolo 1 je pogorel z vsemi tremi piloti vred - če ne bi pogorel, bi šele bogvekateri naslednji Apolo prišel do Lune in nazaj - prav zagotovo pa ne št. 11. Lahko da bi ravno taenajsti pogorel nekje tam zunaj, zaradi trapaste napake s kisikovo atmosfero, poliamidom in vrati ...

Možakar je pač grešil. Če ne bi nihče na tem svetu grešil, sploh ne bi več potrebovali gasilcev
rolleyes-1.gif
.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.533
113
Za Silvestra se mi je skisal. Živimo nasproti gostilne, ena stran vrta je obrnjena na polje, druga proti hišam. Že ob poldne je blo tam vse pijano in itak so letele rakete in tiste mege, ki se na pištolo nateknejo, nad strehe hiš, ne da bi jih streljal na drugo stran. No ob šestih, ko se je psu dokončno odpeljalo in sploh ni nehu lajat, se je pa skisal še men, sem šel tja in ponorel. No pol je bil mir. Pa me rakete načeloma ne motjo, sam ko ti celo popoldne poka nad streho se ti pa sfuzla.

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
In zakaj? Apolo 1 je pogorel z vsemi tremi piloti vred - če ne bi pogorel, bi šele bogvekateri naslednji Apolo prišel do Lune in nazaj - prav zagotovo pa ne št. 11. Lahko da bi ravno taenajsti pogorel nekje tam zunaj, zaradi trapaste napake s kisikovo atmosfero, poliamidom in vrati ...

Možakar je pač grešil. Če ne bi nihče na tem svetu grešil, sploh ne bi več potrebovali gasilcev
rolleyes-1.gif
.
zelo krščansko razmišljanje... in precej zgrešeno. smo ljudje in kot ljudje bi morali razmišljati vnaprej ne pa slepo delati napake in se potem zgovarjati da brez napak ni napredka in da se učimo na napakah. seveda ne moreš predvideti vsega ampak večini neumnosti se da izogniti.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
Jaz sem se spraševal, čemu ljudje potrebujejo toliko pokanja in bliskanja. Morda to, da za par ur pozabijo kako bedna življenja živijo?
smile-1.gif
Kaj se tu tako zelo praznuje?

I

Izbrisan uporabnik #9334

- krščansko
shocked-1.gif
)

Jaz sem ciljal na to, da se naj tu in tam kar razpička kateri, ker neumnosti se prepovedati ne da. Je pa zelo prav pokazati ljudem posledice, sicer bo njegova žrtev brez koristi.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jaz sem se spraševal, čemu ljudje potrebujejo toliko pokanja in bliskanja. Morda to, da za par ur pozabijo kako bedna življenja živijo?
smile-1.gif
Kaj se tu tako zelo praznuje?

Obicaj star (skoraj) kakor clovek sam? Kolicina pokanja ni vezana na "bedo" ,ker je pokanja najvec u najbogatejsih drzavah. V LJ je tega sicer vsako leto manj.

Za primerjavo (Berlin):

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
Ne mislim na ekonomsko bedo, ker bi to pomenilo precej paradoksalno izjavo. Razmišljal sem o osebnostni bedi ali po domače nezadovoljstvu. Samo sprašujem se...medtem, ko se staram.