Patriot Memory Box Office Player

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Mene zanima, če je kdo lastnik takega predvajalnika in je v preteklosti imel XBOX-a 1 ?
Zanima me zato, ker si lahko z Xbox-om delal čudeže ( vse razen HD vsebin ni predvajal tekoče zaradi zastarelega CPU-ja ).

Od novega predvajalnika želim le, da podpira SMB ( daš na PC-ju celo mapo v share in že lahko gledaš na TV-ju vse kar je v tej mapi- nerabiš neke tretje programe ala WMP uporabljat ). Dobra funkcija na xbox-u je tudi, da film nerabiš odrar-at ).

Kateri to dvoje podpira ? Za Youtube in podobno mi dol visi
wink-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Boxe Box zna vse to, pa še več. Ali pa apple TV, na katerega namestiš xbmc . Ta je nastal ravno na prvem xboxu. Čeprav ATV ni ravno nek performančni biser, ima pa HW dekoder za h.264.

predvajalnik

Pripravnik
7. okt 2011
46
0
6
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Mene zanima, če je kdo lastnik takega predvajalnika in je v preteklosti imel XBOX-a 1 ?
Zanima me zato, ker si lahko z Xbox-om delal čudeže ( vse razen HD vsebin ni predvajal tekoče zaradi zastarelega CPU-ja ).

Od novega predvajalnika želim le, da podpira SMB ( daš na PC-ju celo mapo v share in že lahko gledaš na TV-ju vse kar je v tej mapi- nerabiš neke tretje programe ala WMP uporabljat ). Dobra funkcija na xbox-u je tudi, da film nerabiš odrar-at ).

Kateri to dvoje podpira ? Za Youtube in podobno mi dol visi
wink-1.gif

tale ima oboje kar si zelis + se vec...

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Baje ta ATV podpira samo 720p ( 1080p pa ne ).

p.s. XBMC je daleč največji zakon !

ATV predavja tudi 1080p, vendar ga downscala na 720p. Ga mam doma.

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Off topic:
Tak samo za info ( če ima še kdo probleme s SMB na Win7 ):
Včeraj sem se 2 uri jeb*** z povezavo mojega XBOX1 s "šeranimi" datotekami na mojem PC-ju ( Xbox me je vedno spraševal za up.ime in geslo mojega PC-ja, čeprav ga je mel shranjenega ).

Problem sem rešil z odstranitvijo Windows Live ... ( messenger in ostala navlaka iz tega paketa ).

Nazadnje urejeno:

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Hvala za opozorilo. Jaz sploh nisem tega pogledal, ker se mi je zdelo samoumevni, da ga ima.
Škoda, da je WD TV Live zmanjkalo v Leclercu...

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Nikjer nisem imel opcije, da odstranim samo to - alvse al pa nič ( al pa se jaz smotan in tega nikjer nisem našel
smile-1.gif
)

Service > Startup Type = disable.

Sem imel isti problem na WD, pa je to pomagalo, dokler niso popravili FW.