Patriot Memory Box Office Player

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.724
6.116
113
blizu močvirne prestolnice
hysterical-1.gif

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Nerabim več informacij - sem ga nabavil v Comshopu, vse lepo priklopil, preklopil stikalo na POWER in ..... nič.
Ne dela - super. Sem naredo kaj narobe ? Vidim, da je baje vgrajena lučka ( Power / Standby ) - nič ne sveti.

Grem rajši na pir.

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
smile-1.gif
hm najprej odgovor na vprašanja: PBO ni glasen in si zapomni geslo (te vpraša če lahko shrani v my_shortcuts in potem iz tam dostopaš na PC)

za zadnjo zadevo pa nebi vedel pač na štrom ga daš in zadaj preklopiš in je to to ... lučka pwr/stby bi morala svetit rdeče .. mogoče is pokvarjenega dobil ??

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Moreš imet disk vgrajen al ne rabiš ?

Ni mi jasno to iz navodil:
" If running PBO Core with any internal HDD, a quick format of the drive is needed.

NOTE: Installing an internal 2.5” Hard Disk Drive is OPTIONAL.
Features such as Playlist, BT, Samba File Sharing etc REQUIRE an internal HDD to enable. "

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
ne potrebujes diska ... jaz ga nimam pa mi sharing dela (niti ne vem kaj je to samba file sharing)

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
OK, sem porihtal ( seveda s pomočjo interneta in izvijača )

"
FAQs
I just received my Box Office and tried powering it on, why doesn't the unit turn on?

Check to see if there are any indicator lights in front, or if you can hear the fans spinning. If you do not, check the internal power connections by removing the 2 Phillips screws in the back, and slide the cover off the unit. With the indicator lights directly towards you check to see that the red and black power wires on the top left corner are firmly plugged in. Also, check to see that the GREEN PCB BOARD is firmly against the metal back support and not SLIGHTLY ELEVATED. If it is slightly elevated, gently push down with your finger. Slide the case cover back on and try powering on the unit again.

"

Krivo je bilo napisano z velikimi črkami - malo me je bilo strah "nežno" pritisnit ploščico.
Pol sem se opogumil in sedaj dela - malo šlamparije, drugače pa je ( do zdaj stestirano ) predvajalnik vreden svojega denarja.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ravny pravi:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/X0nfmkinA68&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/X0nfmkinA68&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Nima optičnega izhoda za zvok...

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Osebno nisem niti probal - sem imel že mrežni kabel ( od starega XBOX-a ) pripravljen ( ko sem priklopil je vse delalo BP in se zato z wifi-jem sploh nisem več ukvarjal ).

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik predvajalnik pravi:
a preko wifi deluje 1080p bp ali ne?

Za WiFi potrebuješ USB sprejemnik - nisem testiral, pri meni gre vse po žici. Ampak glede na to, da imam WNDR3700, bi z ustreznim sprejemnikom verjetno delovalo brez težav.
Pri WiFi-ju je več odvisno od routerja oz. AP-ja, kot od sprejemnika

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
ksz ...

Končno mi je uspelo uredit IPTV na PBO. (pri T2 sem)

Najprej sem postavil udpxy na ruter. (programček pretvori UDP promet v TCP) ( http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=3&t=5111 )

Potem sem pa na PBO ki je updejtan z BETA.P70R2(BCN).megapackom prenesel prirejeno .m3u playlisto.

V direktorij /usr/local/etc/playlist

playlista:
-------------
#EXTM3U
#EXTINF:0,POP TV
http://192.168.1.1:5000/udp/239.1.1.9:5000

itd..
------------

Programe sedaj lahko odpiram z XSPF, ki se nahaja v IMS>>Youtube>>XSPF Playlists

Zaenkrat dela vredu, malo počasi sicer preklaplja med programi ampak ok.

lp

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
ksz
Imam težavo s Patriot Box Officem. Povezan je preko WiFija na router, kamor sta povezana tudi dva računalnika. Iz katerega koli predvajam 720p ali 1080p, film "šteka" (beri: zatika, če daš pavzo, leti par sekund v redu, potem se spet začne zatikat). DivXi delujejo normalno. Če dam 1080p film preko USBja na PBO, tudi predvaja normalno.
Torej predvidevam, da je lahko težava samo v routerju? Imam Brezžični N usmerjevalnik CISCO Linksys E1500, ki bi naj imel hitrosti do 300 Mb/s, tako da hitrost ne bi smela biti faktor. Moram na routerju kaj nastavit? Posodobljen je na zadnjo verzijo, prav tako PBO.
Vsaka ideja je dobrodošla. Hvala!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
PC je na WiFi in Patriot takisto? Je na PCju tudi WiFI N kartica, kakšne maš prenose tam? Po moje bo težko. Probaj za hec PC prikopit s kablom na router, da boš videl kako bo.