Patriot Memory Box Office Player

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
pri meni tudi ni delovalo če sem hotel dat v jffs, to ima nekaj veze z dd-wrt, ker eni to podpirajo eni pa ne ... ne vem točno

za playliste nalagat pa isto telnet na PBO:

cd usr/local/etc/playlist
wget "http:\\wwww.blablabla.com\playlist"

ali pa jo lahko prek usb ključka gor naložiš

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.083
428
83
45
dolenska
KSZ

Ne bi na novo odpiral. Rad bi en predvajalnik, ki ima za dvd ploščke brat (mogoče tudi BR), da se da snemat iz TV ali na ključek. Zaželen je interni dick ni pa mus. Važen da je za dvd-je in da se snema iz TV.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
interni dick?
grin1.gif

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Zdravo!

Kako je sedaj s ventilatorjem? Naj bi ga imel, vsaj nekaj tem višje.

PRed nekaj časa me ravno to begalo, ali kupiti xtremearja ali WD live, pa sem se odločil za WD-ja, zaradi ventilatorja.

Sedaj imam zunanji disk priklopljen, rad bi imel vse integrirano - notranji disk, samo me skrbi ventilator - koliko je to glasno.

Lp,

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Glede ventilatorja res ni panike. Slisi se ce si v neposredni bližini drugače pa ne. Če ne bi tukaj prebral, da ga ima še danes ne bi vedel.
cheer.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Odvisno kaj predvaja, nič kaj ne piše, zgleda kar soliden, če ne drugo lahko snemaš na HDD. Res pa WD Live TV stane isto (okrog 90 € sem videl ceno nekje na netu, v sloveniji).

B81

22. jul 2007
36.795
10.392
113
Nima možnosti Wifi povezave, kot PBO..nič ne piše o nastavitvah podnapisov, po moje je precenjen.

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Ni res! Če ga kupiš v Hoferju, podpira tudi DTS.
Kako je s tistimi iz Comshita, pa ne vem.

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Hofer HD Player prebavi:
• video: MPG, MPEG, AVI, WMV, MP4, MOV, DAT, VOB, ISO, MKV in TS
• avdio: MP3, WMA, WAV, AAC in OGG
• podnapisi: SRT, SUB, SMI in SSA
• slike: JPG, BMP, PNG in GIF

Po moje ima edino prednost, da ima vgrajem sprejemnik za digitalni signal (DVB-T), če to protrebuješ je pr(a)va izbira, če ne je po mojem mnenju boljši WD oz. Patriot, če ne iz drugega vidika vsa po zagotavljanju programske opreme.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
... youtube mi pa ne dela...

Če koga zanima - na Patriotovem forumu sem našel (in stestiral) zanimiv način, kako spraviti Youtube preko PBOja na televizijo.
V IE ali Firefox se namesti TwonkyBeam. Ta za vsako obiskano stran takoj sestavi seznam dosegljivih posnetkov, ki jih lahko dodajamo v playlisto. Playlista pa je na PBOju vidna v Browserju pod UPNP, od koder lahko predvajamo vse posnetke, ki jih ta vsebuje. Res je, da se za to potrebuje tudi prižgan računalnik, po drugi strani si pa ne predstavljam iskanja posnetkov na Youtubu direktno v PBOju zaradi malo štoraste uporabe tipkovnice.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.315
9.524
113
EU
Ehm, sosed ima težave s šumniki v podnapisih pri tem Medionu . Ali to podpira Medion