Zwift

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.366
235
63
Spletno naročilo na zwift.com. Drugače ne gre. Je pa zadeva v 3 dneh pri tebi doma. Mislim, da sem naročil v soboto zvečer, v ponedeljek so poslali, v sredo pa sem že vrtel. Žal ni zraven nobene naročnine ali kakšne druge promocije. Obenem pa se je tudi mesečna naročnina sedaj dvignila na 20€.
Za prilagoditev je pa tole super zadeva. Imaš zraven tabelco s 3 parametri, ki si jih vsak nastavi in zabeleži. Če imaš to tam vpisano imaš prestavljeno iz enega na drugega ravno v 1min. Tudi sam sedež je precej kvaliteten in ni nek najcenejši šrot.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.310
6.872
113
ni... nisem mogla čakat, sem ga odpakirala že 2 tedna nazaj :oops:

gledam, da sem nagonila že 8,5h. Moj tamau tudi ene dve, moj predragi si je pa včeraj račun naredil.

Moram pa reči, da so kar malo šalabajzarji, jim je zapigal okvir, da ni šel gor. Berem, da je to kar pogosta napaka, zwift me je gladko zignoriral. Smo ga na prav nakrivil in upasal, zdej sem pa srečna. :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: Yogi in ishtar007

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.538
1.133
113
Bravo. :zmaga: Si potem komplet vzela? To bo moje naslednje darilo sebi... :evil: Pa se ne morem odločiti na kakšen način naj imam notranjo varianto...

Sem si letos nabavil novo biciklo... Pa ne vem kaj naj s starim... Prodam, šparam za sina (ene 2-3 leta), vmes pa nataknem na trenažer...?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.310
6.872
113
Jaz sem vzela trenažer in okvir, ker ne kolesarim samo jaz. Tole je pa ko na fintesu - hitro nastaviš zic, balanco ipd za naslednjega uporabnika. Če bi kolesarila sama, bi verjetno vzela samo trenažer in vpela svoje kolo.

Druga prednost je, da vseeno vzame manj prostora. Krajše pride vse skupaj. Če te plac baše, morebiti pomembno.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.538
1.133
113
Se strinjam, definitivno lažje menjati med uporabniki. Tudi pri nas bi trenutno trije tole uporabljali...

Torej, 1,3k € direktno iz njihove strani ali je morda kakšna druga (cenejša najbrž ne) opcija?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.310
6.872
113
Ja, direkt z njihove strani. pa še 100€ je poštnina.

pa še nekaj je, kar sem ugotovila seveda po tem, ko sem že nabavila. Zwift ne pozna družinskih paketov. ali popusta na drugega člana družine.

Nekateri potem "goljufajo" tako, da v profilu prenastavljajo pred vsako vožnjo kile, FTP,... Če je kaka silna želja spremljati napredek, je to kar težava. Če pa bi samo gonili, pa je vseeno. Drugih programov ne poznam - frendica ima Rouvy pa eden še nekaj drugega (pozabila, kaj) in tam se mi zdi pa da so družinam prijaznejše variante. Ampak potem pa ne vem, kako je to v spregi z okvirjem. Malo preštudiraj. Jaz še nisem...

Jaz sem vzela mesečno varianto, ker domnevam, da bo to za par mesecev pozimi, potem grem ven. Moj pa tudi. Skupaj bova scolala pa za enoletno naročnino potem.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.310
6.872
113
z reddita:
You will not be completely locked into Zwift, you can use any other program that utilizes ERG like wahoo systems, trainer road, etc. Also, for the platforms that do require shifting, you can download the QZ app and use the virtual shifting instead of mechanical shifting. You will need a Zwift click (easy way) or use the Zwift ride but Zwift has to be open on the pair screen so the ride handlebars can connect to it.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.538
1.133
113
Jabe Hvala :zmaga:

aljoman Sem šel krepko preko zastavljenega budgeta in kupil s čustvi... :evil::valjamse: Scott Addict RC 20 2025. :nazdravje: Sem toliko časa študiral, da sem preveč našparal vmes... :fredi: Je pa to še tako sveže, tako da resne fure še nisem naredil...

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: ozaz in aljoman