Opel Insignia

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
0703_z+2008_ford_mondeo+front_corner.jpg

Pa primerjal se bi lohk sam drajer z osnovno opremo prot Mondeu Titanium z vsem možnim šnik šnakom.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sej tak "fully loaded" je šele kičast, skor tolk, kot S-Max s fake air inteaki za prvimi kolesi.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Intake-i na blatnikih.
tongue-1.gif

Sej si bogi no, a te kdo sil tle da Mondlca kupi?
stupid-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne. Mi je pa v veselje zezat zapriseženega pripadnika neke znamke, v primeru Forda si to ti. Sem vedel, da boš v luft skočil.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
MA nee, on komi čaka da mu bo Insignia brala znake ob cesti in mu jih risala na zaslonček depresivno oranžne barve na armaturki....

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
UUUU kdaj sm užalil krogce da smo tolk nataknjeni?
hysterical-1.gif

Glavno da zasvinjaš temo o Oplu.
stupid-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Hehe, predvidljivo tole o DKW ju. Ne vem a ste bukavi al kaj. Pač meni Mondeo ni všeč, zato me ni treba prepričvat. Mi je pa lep recimo Kuga. Vem, da gre Audi dostim v nos, pa kaj pol. Me ne gane. Realno gledam na zadevo. Recimo Q5 in novi A4 limuzina sta dolgočasna za moj okus. A3 cabrio je pa grd ko smrtni greh. Ne nosim plašnic, še ti jih snemi
wink-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
MA nee, on komi čaka da mu bo Insignia brala znake ob cesti in mu jih risala na zaslonček depresivno oranžne barve na armaturki....

Pa btw pri insigniji zaslonček oz. osvetlitev ni zgolj in samo oranžna.. pa btw kje si dobu podatek, da je oranžna depresivna? Potemtakem bi piloti letal moral kar dol pikirat od bed-a...
bonk.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No nazaj na temo. Insigna zna biti zgodba o uspehu. Po oblikovno medli Vectri zadnje generacije, je tole svež veter. Sem jo že gledal pri lokalnem prodajalcu, deluje kompakto, stiki karoserije so natančni. Ob dobri ceni se bo dobro prodajala.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
In zakaj če vozmo Forda mamo plašnice, ti si pa edini razsvetljen in objektiven?

Recimo jaz se strinjam o slabi (slabši) kvaliteti Mondea v notranjosti (no, to da se pol pojavi en ki omeni majavo sredinsko konzolo - isto ko bi reku insignia ni nič boljša od Vectre 91
stupid-1.gif
).

Pa uni oprani Mondeo z unimi 16" radkapami je tud mimosun....

Veš mogoče pa ne bomo vsi ki zdaj vozimo Forda vedno vozil Forde... Vsaj jaz vem da ni nujno, mogoče kot kolega ki ga mi je prodal in šel na 330xi
smirk-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Majava sredinska konzola je prva asociacija na kvaliteto izdelave v mondeu.
Ali je za to kriv delavec ki je slabo privijačil zadevo ali izbira materialov bi moral pregledati še vsaj 10 mondeov. Da pa ima vozilo, ki ima 15k km že čričke v armaturki in vratih pa ni sprejemljivo, kljub temu da gre za testno vozilo, nemenjeno tudi izživljanju nekaterih.

Za insignio dodam kej, ko bom imel kakšno izkušnjo.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mene noben opel ni ganil, in pred tedni na cesti insignija, hm, tako "deja vu" stil, nic posebnega,drugo leto bo ze mimo... so vsaj korak naprej v notrnajosti naredili, vsaj to.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
prejšnji dan sem jo videl v City Parku, ko je bila predstavitev, moram reči, da mi je avto zelo všeč. kot sem razumel, stane popolno opremljen voz 33.000€, kar je za moje pojme full dober deal ...

sicer bo moja Avensiska za najmanj 2 leti še dobra, potem bo pa počasi potrebno menjat, pa dvakrat ni za rečt, da bo tale avtič prišel v ožji izbor takrat.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
kot sem razumel, stane popolno opremljen voz 33.000€, kar je za moje pojme full dober deal ...
Za tak denar imaš pa že precej boljših opcij, sam bi recimo takoj izbral Passata CC.

Drugače pa je Insignia oblikovno zelo všečna, ampak kaj ko so osnovni bencinski motorji bolj kot ne za odpis (pospešek recimo je dost švoh), z nekaj opreme in boljšim motorjem pa je cenovno precej primerljiva z bolj zanesljivo konkurenco, npr. Mazda 6, Honda Accord...

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Okej najprej malo o mondeu. sam vozim prejšnji model, star 2 leti kupljen ob menjavi modela. azlog.. boljša cena in zanič kvaliteta prvih modelov. Z vsemo fordovimi modeli je tako, da moraš počakati do prve prenove, potem pa dobiš odličen avto. pri meni ni nobenega črička in za enkrat ... toktok nobene okvare. Je pa moj kolega kupil novega mondea in mu stalno nekaj nagaja. avto mi je všeč.... vendar bi o njemu razmišljal šele čez nekaj let.
Opel... nsignia je zelo lepa /sicer stvat okusa), posebej me prepriča notranjost. Taktika nakupa pri oplu je enaka kot pri ford.... počakati je treba nekaj let na odpravo otroških napak... Lep primer opel astra.. prve so bile katastrofa... kvarile so se po tekočem traku, če jo kupiš sedaj, pred menjavo modela avto špila tako kot je treba.
Debata opel - ford... hmm kakor komu paše, v osnovi pa za navadne ljudi tist, ki bo ceneje... avta sta po moje kar izenačena... po nekaj letih, ko bodo težave s kvaliteto odpravljene, bosta oba dober nakup.
PS.. Moja žena vozi fokusa.. pa nisem ford fan :p