One Plus 2

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Bom videl, če bom dobil invite, potem si ga takoj kupim. Tisti, ko pa nekaj pridigate o kitajčkih, pa si samo poglejte, kje delajo Iphone.

Ne ga lomit, reeesss?? Da je bistvena razlika v tem, ali delajo kitajci na lastno pest, ali po standardih in nadzorom apple in vseh ostalih, ti se verjetno ni potegnilo ne?
Po tvoji genialni logiki je tudi adidas in suh iz china shopa eno in isto, saj je oboje tam delano
hysterical-1.gif

Ne smeš se
hysterical-1.gif

Deci je treba povedati, kako stvari potekajo, saj reveži ne morejo vsega vedeti, ker vidijo info samo iz marketing mašinerije ....

Se spomnim, ko je že pred leti bila oddaja na enem tujem TV, kjer delajo v tovarni Iphone, potem pa še replike. Pa v kako nemogočih razmerah delajo zaposleni. Logično, da izdelujejo veliko stvari na kitajskem, kjer je cenejša delovna sila.
Zakaj pa potem kakih BMWjev, Porschejev, Hummerjev ne izdelujejo na kitajskem ?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.007
1.895
113
O cem vidva to? bmw ima fabriko na kitajskem, pravtako vw. In vsak bo jo tam postavil, ki bo imel dovolj povprasevanja, torej da se jo splaca tam postavit. Kaj tu ni jasno? Po alter logiki so to enaka jajca kot kaka lokalna znamka, ker je pac narejeno na kitajskem

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
VW je postavil cisto novo tovarno dol,... uradni jezik je nemščina in vseh vodstvenih pozicijah so Nemci
smile-1.gif

sorry za offtopic

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ampak tisti avti, kateri se delajo na Kitajskem se prodajajo tam.
Tisti avti, ki pa se prodajajo po Evropi pa se delajo tu...

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Imam kitajca THL4400 (res dobra baterija), ampak ko smo prišli iz dopusta, in sva z mojo, ki ima Z3 kompakta primerjala slike, sem videl, za kaj je bil kitajc toliko cenejši.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Prepričajte se prej če kupujete od drugje, če sploh podpira vse LTE frekvence.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
A z njihove strani pa podpira vse? Ali je smiselno zdaj kupiti enko? Je dvojka toliko boljša? Me je kar nekaj prijelo da bi zamenjal L925, čeprav mi odlično služi:)

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ali bo možno kupiti X s povabilom za OP2? Če ne, kje se bo dobilo invite za X? Mogoče kdo ve kdaj bojo na voljo 16GB verzije OP2?