One Plus 2

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Nč, sem naročil X. Raje bi Motorolo, ampak ne bom plačeval 100€ več zaradi dejstva, da se ne prodaja v EU ... garancije pa itak ne bi imel.

Si ga že dobil? Jaz sem ga danes, ampak razmišljam da bi ga takoj prodal... zanima koga?
grin1.gif

Mene mogoče zanima, če ga boš prodajal
smile-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Nič, itak je bil bolj impulzivni nakup in ne nuja:) Moti me v bistu samo fotoaparat, saj tako na prvo oko naredi L925 precej boljše slike... Mogoče se pa motim, moram še malo raziskati...

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ma saj te težave bojo pomoje kar hitro odpravili, mi pa ni jasno kako je do njih sploh prišlo (da hecajo tako osnovne stvari). Zgleda pa telefon zelo dobro...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38

Dejansko pričakuješ, da bo kak domači spisal/narisal/posnel/naredil boljši test ?! In to v tem trenutku, ko Dem-a zanima mnenje?

Ko pa bo kdo tukaj podal kake izkušnje v prihodnosti, pa bojo neprimerno majn podrobne in po možnosti še (mnogo bolj) subjektivne
wink-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ok. Hvala za tole, bom pogledal. S slikami ste zadovoljni ki jih posname?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

Dejansko pričakuješ, da bo kak domači spisal/narisal/posnel/naredil boljši test ?! In to v tem trenutku, ko Dem-a zanima mnenje?

Ko pa bo kdo tukaj podal kake izkušnje v prihodnosti, pa bojo neprimerno majn podrobne in po možnosti še (mnogo bolj) subjektivne
wink-1.gif
Glede na to, da je prosil za izkušnje iz prve roke, sem sklepal, da si mu ti pripel svoj video. Oprosti, ker sem te precenil.
Če pa ne zna pogooglati, a zanima ga pameten telefon, si mu pa res storil veliko uslugo.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Tko nekak ja... Bolj me zanimajo izkušnje iz prve roke ½navadnih½ uporabnikov:)

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Pa ni šans,da dam za katerga od teh telefonov tolk denarja še najman tega denarja pa je vreden 1+2.
Za 300-400 ejvrov dobiš že marsikateri boljši telefon ne pa te noname jajca.Potem gre pa čez par mesecev kaj narobe je pa en kup jokanja po forumih pomagajte,pomagajte.

5. apr 2015
1.426
744
113
Kolkr je men poznano, so ti "noname" telefoni bolj "noname" za večino EU,US, na kitajskih trgih pa verjetn bolj poznani, kot tudi ruskih, indijskih, ...

Sploh pa pri popularnih telefonih ravno tako gre kaj narobe in je več kot dost jokcanja po forumih. Tisti, ki seveda priznajo, da njihov Samsung, iPhone itd. ni to, kar so pričakovali za take €€€.

Edino update-i ne vem, kako so redni pri teh kitajcih in upgrade-i. Se mi zdi, da namesto updatanja kar nov model telefona ven dajo
rolleyes-1.gif