One Plus 2

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
653
113
Citat:
Uporabnik smt pravi:
to je zate "zaresna pomankljivost"? tri ure, da de nafila do stotke? resno?
Ja je pomanjklivost, ki je "flagship" produkt nebi smel imeti.

Citat:
using a 3300mAh battery, a Quick Charge 2.0 enabled device went from 0% to 60% charge in 30 minutes, while a device without Quick Charge 2.0 using a conventional (5 volt, 1 amp) charger achieved just a 12% gain in the same 30 minutes.

Stanje po pol ure polnjenja:
quickcharge.jpg

https://www.qualcomm.com/news/snapdragon/2014/06/04/quick-charge-20-has-arrived

Npr. Samsung S6:
S6CharCyc_w760_h386.png

I

Izbrisan uporabnik 3287

sicer mi ni jasno kaj vse folk pricakuje od cenovno mid telefona....... vendar za ta denar je "boljsi" od s6. za ceno s6 je pa slabsi. ce seveda razumes moje klobasanje. bi pa rekel, da bi modeli (vkolikor bi ga prodajali po ceni s6) naredili faaking space rocket od telefona, pred katerim bi se dejansko skrili s6 in i6.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Bom videl, če bom dobil invite, potem si ga takoj kupim. Tisti, ko pa nekaj pridigate o kitajčkih, pa si samo poglejte, kje delajo Iphone. Delavci delajo za pest riža na dan, telefon se pa mastno prodaja. Sem imel v rokah že kar nekaj kitajskih teleofnov, tudi moja ima nek kitajski telefon, ki že eno leto dela čisto OK. Res da pri kitajčkih ni take podpore in pravtako ne plačaš znamke.
. Čeprav potrebujem službeno NFC, tega niti ne bom pogrešal. Ker Cyanogen ni nikoli podpiral NFCja in ga tudi ne bo.

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:
V čem so prednosti fizične home tipke ?

Najhitreje zbudiš telefon, ne rabiš double tapa/iskanja power gumba ob strani.

Je razlika z iskanjem gumba ob strani ali spredaj
smile-1.gif

Za gumb ob strani moraš recimo telefon prijeti, če leži na mizi, če ne se "odpelje", tu pa rabiš samo prst. Verjemi, fizični home gumb na sprednji strani je zakon.
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.869
694
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Verjemi, fizični home gumb na sprednji strani je zakon.
smile-1.gif

Še enkrat: OnePlus 2 _NIMA_ fizičnega home gumba. Je kapacitivni gumb z vgrajenim fingerprint senzorjem, ki samo izgleda kot klikabilen fizičen gumb.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:Ker Cyanogen ni nikoli podpiral NFCja in ga tudi ne bo.
1+1 ina nfc, poleg 1+2 niti nima več cyanogena

Citat:
Uporabnik smt pravi:
sicer mi ni jasno kaj vse folk pricakuje od cenovno mid telefona....
Če ga ne bi sami oglaševali kot "2016 flagship killer" bi ga pač jemali kot dober mid range telefon. Za primerjavo, danes je Motorola predstavila novo Moto X, ki naj bi se prodajala za 400USD in ima nfc, sdcard, zvočnike spredaj, 5.7" 2K zaslon, quickcharge, 21Mpix kamero....

I

Izbrisan uporabnik 3287

to ti je tako kot tu na alterju, vsi vozijo 500 konjske avte in imajo vsaj 5k place. lahko napisejo stokrat, pa ne bo res. tudi na alterju ti mora biti jasno, da to ni to. prav tako za ta telefon; iphone (kao) "killerjev" je bilo ze kar nekaj.... pa se vedno nic

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Citat:

Citat:
Uporabnik smt pravi:
Če ga ne bi sami oglaševali kot "2016 flagship killer" bi ga pač jemali kot dober mid range telefon. Za primerjavo, danes je Motorola predstavila novo Moto X, ki naj bi se prodajala za 400USD in ima nfc, sdcard, zvočnike spredaj, 5.7" 2K zaslon, quickcharge, 21Mpix kamero....

To se pa že bolje sliši z Motorolo. Raje Motorolo kot kineza.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Citat:

Upam, da Oxygen OS bazira na zdravi android kodi, ne da bodo v njem isti bugi kot na CM.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Citat:

Citat:
Uporabnik smt pravi:

To se pa že bolje sliši z Motorolo. Raje Motorolo kot kineza.

Te stare moto x, še sedaj niso na androidu 5.0 ..... sem mislu, da so imel zaradi googla kaj bolj pošlihtano pa ne.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Te stare moto x, še sedaj niso na androidu 5.0 ..... sem mislu, da so imel zaradi googla kaj bolj pošlihtano pa ne.
Tudi prve moto x (2013) so na 5.1
wink-1.gif
Je pa res, da so potrebovali precej časa zaradi rahlo nestandardnega hw.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.007
1.895
113
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Bom videl, če bom dobil invite, potem si ga takoj kupim. Tisti, ko pa nekaj pridigate o kitajčkih, pa si samo poglejte, kje delajo Iphone.

Ne ga lomit, reeesss?? Da je bistvena razlika v tem, ali delajo kitajci na lastno pest, ali po standardih in nadzorom apple in vseh ostalih, ti se verjetno ni potegnilo ne?
Po tvoji genialni logiki je tudi adidas in suh iz china shopa eno in isto, saj je oboje tam delano
hysterical-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Bom videl, če bom dobil invite, potem si ga takoj kupim. Tisti, ko pa nekaj pridigate o kitajčkih, pa si samo poglejte, kje delajo Iphone.

Ne ga lomit, reeesss?? Da je bistvena razlika v tem, ali delajo kitajci na lastno pest, ali po standardih in nadzorom apple in vseh ostalih, ti se verjetno ni potegnilo ne?
Po tvoji genialni logiki je tudi adidas in suh iz china shopa eno in isto, saj je oboje tam delano
hysterical-1.gif

Ne smeš se
hysterical-1.gif

Deci je treba povedati, kako stvari potekajo, saj reveži ne morejo vsega vedeti, ker vidijo info samo iz marketing mašinerije ....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Tudi prve moto x (2013) so na 5.1
wink-1.gif
Je pa res, da so potrebovali precej časa zaradi rahlo nestandardnega hw.

Potem je pa ravno te dni enkrat se zgodilo... samo vseeno, glede da so bili takrat pod googlom, bi pričakoval da je ostala kaka prednost.

Moto G, se bo pa tudi ta mesec na 5.1 povzpela.... malo zamude samo vseeno, se ne morem kaj kregat.