one night stand...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Ljubezen pri one night standih?
17758-icon_confused.gif
Malo dvomim ...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Z ene strani je možno da je kakšna simpatija,..mogoče že dalj časa, pa je to max kar lahko "iztrži" od drugega in potem pristane na to
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Jaz nisem nekaj izbircn, dokler je punca urejena in nima res prekomerne teze. Ce je tak malo debeljucka in ima simpaticen obraz se ji oprosti. Drugace pa mi je postana najpomembnejsa. Ene 60-70% punc, ki so v moji starostni ligi bi komot za enkrat.

Ok se slovar:

"Ta bi bla za eno noc, oz. za pohukat" - Povprecna
"Kaj bi je delal" - Huda
"5 pirov" (oz poljubna doza alkohola) - podpovprecna ampak se vedno zanimiva (ima kak dober atribut ampak ostalo skripa)

Sklep:
Malo je tistih, ki niso uporabne, ker do zdaj je se vsaka lukna svojga kurca nasla. Ampak dajte tiste, ki same veste, da niste fotomodeli potem tud gledat za tipi, ki so v vasi ligi. tako bodo vsi srecni.

Nazadnje urejeno:

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ampak dajte tiste, ki same veste, da niste fotomodeli potem tud gledat za tipi, ki so v vasi ligi. tako bodo vsi srecni.

včasih se tudi moški del populacije ne ve katere bejbe so v ''njihovi ligi''.

poznam primer kjer je tip nikakav pa je ona res lušna in huda....pa obratno poznam enega tipa, ki ima izklesan telešček pa ni skupaj z lepotico....

se pravi, da vsi le pri iskanju partnerjev ne gledajo na videz.....dočim pri one night standih je pa druga pesem

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
a.) oseba se je med zvezo zanemarla (ostane vedno tisti prvi vtis) in zato drug partner taga niti toliko ne opazi.
b.) zanemarjena oseba ima debelo denarnico

Za eno noc to ni niti tolk pomembno. Samo vseeno ene res visoko letate
wink-1.gif
dedi na splosno nismo tak izbircni.

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
No ja, z vsakim pa res ne. :
evil.gif

Z vsakim s katerim si zaželiš
evil.gif

Noker: žal nekateri še vedno enačijo žensko, katera se da dol s kar enim, za kurbo, čeprav kaj je pa v istem primeru moški? Frajer
jezen.gif

Tudi z vsakim, s katerim si zaželiš, pač ne, kajti za mora biti tudi on.
smile-1.gif

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Glej jih, glej
grin1.gif

jih babnca ne povoha, pol pa kao me visoko letamo
evil.gif

ne skrbi, babnce vohajo
wink-1.gif

ampak vedno več je takih, ki bi rade ali najmanj izklesanega brad pitt-a, ali pa en z 10cm debelo denarnico... zanikaj če upaš
evil.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Torej definicija bejbe, ki jo tipi vidite na cesti in je 'za eno noč', je, da je ta bejba povprečna?
17758-icon_confused.gif