one night stand...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Fora je v tem, da parkrat na teden slišiš od koelgov, prijateljev, sodelavcev, znancev, neznancev...

"Ti kakšna se ti pa tale zdi?"

"Hja, kaj pa vem. Za eno noč bi bla".

grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ah, v glavnem je bila šala, letelo pa je na tvoj zgornji stavek, da bi morala bit deklica zeloooo huda, da bi z njo izvedel ONS.
Ne vem, smatraš, da je okoli nas več grdih, kot luštnih bejb? Zato sem to napisal !

Noker

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
mas grde, povprečne in hude

hudih je malo, grdih je vec, ultragrdih bolj malo, povprečnih pa koker češ.... in zakaj bi šel na silo sexat z neko povprečno za eno noč??? halooooooo

al pa recimo:
1 ura z veyronom al pa 1 ura z najbolj hudo babo..

ne vem tezka bi bla
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
OK, razumem.

Da ti še jaz dam za primerjavo (če se pač greš ONS):

a) če maš na razpolago grdo , boš to počel lahko velikokrat (seveda, če je to v tvojem interesu)
b) če imaš na razpolago povprečno , boš to počel malo manjkrat (seveda, če bo to v interesu obeh )
c) če imaš na razpolago hudo, boš to počel ... kolikokrat že ??? (seveda, če bo to v njenem
evil.gif
interesu)

Zdaj pa izbiraj. In kot sem že napisal, izberi, če ti je sploh do tega.

Noker

p.s. mater pogrešam Žajfo, da bi mi anketo naredil, jejtata ...

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
slovenet, ti samo bejbi utrujej ene pol ure, vrjemi da bo s takim veseljem šla z nokerjem da kar res ne bo
smile-1.gif
samo v obratno smer bo bolj težka....

aplauz.gif

One night stand je možen z VSAKIM. Sem se šla to že s kolegom (samo enkrat, pa sva še vedno best frenda, kot da se tisto ni zgodilo), z neznanci (seveda ob primerni zaščiti)!!! Aja, nisem [censored]
zmaga.gif
samo zadovoljujem svoje potrebe.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
redface-1.gif

Drugače pa eni še vedno ne ločijo razlike med (napisano bo tako, da ne bo cenzurirano) " putano " in žensko, ki ve, kaj hoče in le zadovoljuje svoje potrebe ...

Noker

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
itak da loh z vsakim

Ajoj, ma kaki !!! NIKAKOR z vsakim !!! Meni do tipov ni ...
hysterical-1.gif

Tudi, če bi napisala z vsako , to ne bi šlo ... ej, mal spoštovanja do sebe pa moraš imet, saj nisem ...... (imena tokrat ne bom vstavil, zaradi morebitnih kasnejših težav)

hysterical-1.gif

p.s. Ja, Tamara, vem, saj o tem sem pisal ...

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Saj jaz tudi ne ...

Ampak, a ni že dovolj grozno, da grdi ženski rečeš, da je grda ? Sej ni res tako ! Morda je grda zate, za koga drugega pa ne ... zdejle mi je pa na misel prišla Renault Thalia, pa Fiat Multipla ... ahahaha
hysterical-1.gif

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ne, saj tista beseda LAHKO je že prava, ni pa prava Z VSAKIM. Kot sem že napisal, meni ni do tipov ...

... samo mam pa filing, da me zadnje čase en mal preveč zasleduje ...
evil.gif

Noker

Nazadnje urejeno: