one night stand...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja jst tut zdele premišljujem, da sva se midva že enkrat "udarla" dolgo se nisi nič javil
tongue-1.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Kar se javljanja tiče me res ni bilo že dolgo dolgo časa!!!!
Svoj čas sem bil bolj aktiven na mobisuxu, potlej pa je sledilo mirovanje v vseh pogledih
wink-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:

včasih se tudi moški del populacije ne ve katere bejbe so v ''njihovi ligi''.

poznam primer kjer je tip nikakav pa je ona res lušna in huda....pa obratno poznam enega tipa, ki ima izklesan telešček pa ni skupaj z lepotico....

se pravi, da vsi le pri iskanju partnerjev ne gledajo na videz.....dočim pri one night standih je pa druga pesem

Saj vem tipi smo tako al tko nikakvi pajaci, ki nam spodaj nekaj dol visi, če pa prava mimo pride pa se lahko postavi tudi pokonci in rata trdo.
Vse to je posledica geneze. Ko je bog ustvaril moškega, ga je ustvaril po svoji podobi pa je ratal kar je ratal, hebi ga. Ko pa je ustvarjal žensko, se je pa bolj potrudi pa je naredil estetski in umetniški objekt, ki je še vedno, po nekaj tisočletjih človeške zgodovine, občudovan.

Iz tega lahko zaključimo, da če hočte ženske kaj iskat v svoji ligi morate iskat med ženskami, moški vas na žalost ne dosegamo.

govorim zase, nikoli nisem visoko letala, ker pač ne maram red bull-a....so mi pa bolj všeč moški kot ženkse
grims-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Oprosti, ampak za one night stand mi mora tip samo dobro zgledat, pa kemija mora bit u iber močna. Vse ostalo pa res ni pomembno. Za vezo je pa še vse kaj drugega pomembno kot izgled ali debelina vaše denarnice (česa drugega prej
evil.gif

Bom razclenil;
za one night stand:
za one night stand mi mora tip samo dobro zgledat, pa kemija mora bit u iber močna
- dober izgled
- kemija

za vezo:
Za vezo je pa še vse kaj drugega pomembno kot izgled ali debelina vaše denarnice:
jaz pod to razumem igled, denarnico in še vse kaj drugega.

Ce temu ni tako imas ti lubceka, ki dobro zgleda in te zelo privlaci, tvoj tip pa je malo manj sipaticen in je na borzi.
zdaj se pa odloci
wink-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če je na borzi dela , to ni težava, pa če na borzi dela kot vratar, tud nima smisla ..

Kaj pa, če tip dobr zgleda, pa se ful spozna na kemijo
hysterical-1.gif
, pa denarnico ma precej založeno in dela kot broker? To je pa ziher terna .....

.... ampak jaz sem že oddan
evil.gif

Noker
hysterical-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Zdaj ne vem, a zate velja rek, da se dobro blago samo hvali, ali rek, da se lastna hvala pod mizo vala. Ne vem zakaj, ampak moj občutek me vleče k slednjemu.
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Čemu tale smeško :
hysterical-1.gif

Nikar se ne vmešavaj in ne kvari napetosti v zraku ...

hysterical-1.gif

Noker

p.s. tisto o blagu je pa tako: če te že noben drug noče pohvalit, se moraš pa sam. Pa čeprav je v zgornjem stavku skorajda vse izmišljeno ....
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
V bistvu skrbim, da se ti ne bi preveč sline cedile, ker potem bo preveč napetosti, ko ti bo tipkovnica crknila. Te lahko še zruka, če ne paziš.
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Si se pa potrudila
zmaga.gif

Samo, veš, pravega učinka pa ne boš dosegla ... Slovenet te bo kljub temu povabil na zmenek ...
hysterical-1.gif

p.s. saj verjetno te je že ....

Noker

Nazadnje urejeno:

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
govorim zase, nikoli nisem visoko letala, ker pač ne maram red bull-a....so mi pa bolj všeč moški kot ženkse
grims-1.gif

Hudiča, meni pa ste ženske dooooosti bolj všeč kot moški, a bi mogla midva slučajno skupaj kaj probat
grin1.gif

hahaha....težka bo...
wink-1.gif