Kdo je sponzor te raziskave???Več kot polovica lastnikov tesle nazaj na klasične pogone
Glede na nedavno študijo, ki jo je izvedel Edmunds, je večina lastnikov Tesle v ZDA letos za svoj naslednji avtomobil izbrala vozilo z motorjem na notranje zgorevanje. Le 32 odstotkov se jih je ponovno odločilo za električni pogon.www.zurnal24.si
Darjan.Kdo je sponzor te raziskave???
Kaj to pomeni za nemško izpuharsko industrijo, mi ni potrebno razlagati.
Vseeno nam povej, ti si malo več, malo bolj pameten, ti vidiš stvari bolj jasno.
EU bo nabila oz. je ze tarife na china avtomobile (s tem so tut zaklal svoje proizvajalce, ker tudi oni exportajo iz kitajske tko btw). Kitajc bo na to odgovoril z fabrikami v EU, da se izogne tarifam. Nemska crkovina bo se najprej crkovala, ker večno nebodo mogl prodajat TDIja za 30k€+, kitajci bodo pa prosperiral, k bojo preplavl trg z poceni avtomobili, pomoznosti z znamkami, k jih evropejci poznajo ze od prej; kot to ze zdej počnejo recimo z volvotom pa MGjom. Nebi bil presenečn, če nebojo odkupl se pravico do SEAT imena, zdej k ga VAG grupa ne uporablja več... Tough times ahead za vse, k jim je livelihood posredno ali neposredno povzna z smrduharji.
Me prav zanima, kako bomo mi kmalu vozili poceni EVje. Kvečjemu če jih bodo razprodajali ker jih noben ne bo hotu kupit. Ni tuki še diktatura kot na Kitajskem, kjer so sedaj prisiljeni voziti EVje po dikratu komunistične partije.
Teh poceni cen še nisem videl... ali je pa par jurjev ceneje od tesle.
MG je samo lani prodal MG4 (en model) čez 140k kosih za izvozne trge, od tega večina v evropi... Se proda golfov 10x več?Korejci so potrebovali 20 let, da so postali priznana znamka v evropi. Japonci tudi šele zdaj postajajo zaželeni. Povprečni čefur te še vedno gleda čukasto, če mu Lexus omeniš.
Kitajc bo pa kar povozil celo industrijo...
Verjetno tvoj byd ali mg lepo pelje?
Norveška je svoj tip države... idi tam v gostilno in si naroči dunajca in pir... ne bo šlo... ni gostilen...To EVangelisti vedno radi spregledajo...norveška in kitajska je ev plansko gospodarstvo. Saj lahko kupiš ICE, ampak ga konkretno več plačaš. Oni pa te številke vidijo kot da si jih ljudje tam strašno želijo in komaj čakajo da lahko kupijo
In ta jajca bi kupil zakaj tako drago? Ne dam več kot 15k za tole električno kanto, pa še žal bi mi bilo na koncu, da sem jo vzel
20 jurčkov nov... In to je vse kar rabi 95% povprečnih alterasov, sam na zalost jim ego tega ne dovoljuje...