Redno kolapsirajo ceneKonfigurator
Raziščite konfigurator avtomobila MG. Izberite model, barvo, izvedbo in motor. Vprašajte za ponudbo in uživajte v lastni vožnji!www.mgmotor.si
MG 4 standard že za 21000€.
Plus eko Kredit z 2,8% obrestmi.
Jabe bo končno lahko nabavla.
Kaj pomeni robotizirani samodejni menjalnik (AGS) - pri opremi Comfort?Redno kolapsirajo cene
Redno kolapsirajo cene
Jabe zdaj ko se počasi poslavlja net metering z možnostjo prenosa viškov iz SE jih bo potrebno nekako porabit, ali pa jih boš šenkala. EV nabavit, ni druge.Berlingo se vedno dela... No novga avta za mene
Evo končno mal korekcije trga in odgovor na boldaKonfigurator
Raziščite konfigurator avtomobila MG. Izberite model, barvo, izvedbo in motor. Vprašajte za ponudbo in uživajte v lastni vožnji!www.mgmotor.si
MG 4 standard že za 21000€.
Plus eko Kredit z 2,8% obrestmi.
Evo končno mal korekcije trga in odgovor na bolda
Luxury je zdej pod 35k€ mejo, tko da je isto k bold boost z več opreme...
The heat is on, boys.
Imas 7 let garancije na _cel_ avto. Seveda bos dobil rezervne dele.Imam par vprašanj:
- Kako je z dostavljivostjo rezervnih delov?
-Ali je baterija servisabilna?
Ja, full se je izplačal tistim, ki so plačevali ID3 po 45 jurjev, sedaj so pa 35. Pa tistim, ki so MGja kupili 14 dni nazaj tudi. FuLL.Prej ko gres na EV prej se ti bo izplacal, cakanje samo podaljsuje zadeve ker bodo stvari samo drazje v prihodnje
Ne... Berlingo ostaja do konca pri bajti. V vsakem primeru... Za bicikle vozit je odlicen in tale hobi se bo financiral, dokler se dec ne bo na fertik zlamal. Tako, da bomo pol za 3 avte placevali nedolocljivo dolgo
Top-shop prodaja in FOMO pa name ne vplivata. V bistvu se mi je cakanje mocno obrestovalo dosedaj, ker ga bom zdaj kupila na s.p... kaj bo pa nov razpis avgusta prinesel, pa... Ne vem...
Zato jaz planiram, da ko pride EV k hisi, bo vsaj za 12 let..Ja, full se je izplačal tistim, ki so plačevali ID3 po 45 jurjev, sedaj so pa 35. Pa tistim, ki so MGja kupili 14 dni nazaj tudi. FuLL.
Saj veš tisti občutek, ko se zjutraj zbudiš, prebereš novico in veš, da je tvoj avto od včeraj na danes izgubil dodatnih nekaj jurčkov. Neprecenljivo, fuLL se je splačalo. Ampak ni panike, nabiješ še par celic gor na SE, da se bo prej izplačalo.
To je pa že terna zate.
Dobil 4.500 na razpisu, le da malo kdo ve, kako in kje se ga počrpa.Hmmm... Berlingo je bil in je se vedno grd kot sam satan. Ampak, svoj cajt je bil res terna za mene. Selitev narodov, samo ko je bilo treba po margarino. Drsna vrata - moji otroci niso zbili nobenega od okoliskih avtov, ko so ven lezli in kaz vedno BP imela dovolj prostora za lupine, pripet jih ipd... Voz je sel brez problema v kufer in brez bilo kakega razstavljanja. Samo not zapeljala...
Zdaj te potrebe ni več, tote prednosti so torej neaktualne za mene, za ajnfah bicikle vozit se mi pa vseeno zdi overkill. Ze sploh imeti oziroma obdrzat starega za to pri bajti, je mal tu mač, ampak OK...
P.s.
Upam da nisem prevec OT. Kdor je kupoval kot pravna oseba. Sicer razpis v avgustu. Ampak ce prav razumem, tu ni bilo subvencij 6500/4500, ampak si lahko odbijal DDV. Ste se posluževali tega in kako vam znese s privat kmji...