Ok, ta si pa zasluži svojo temo!

JollyVTI

Pripravnik
3. sep 2007
141
0
16
forum.jdm.si
Ja ti raje daj tisti "EK9 CTR" projekt ze enkrat predstavi na JDM.si
wink-1.gif

Ne obremenjuj se z tem kaj kdo misli itd., saj mislim da vec ali manj vsi squadovci v vprvi vrsti delamo te projekte za svojo duso in moj nasvet NE JE PRODATI!
Sej ves, tudi sam sm ze imel pomisleke da bi sel TougeMonsta od hise, a smo potegnili crto in sklenili da ostane! Pa ceprav na leto naredi le 2000km, so pa te zato bolj pestri.

P.S. Dobrodosel na Alterju
tongue-1.gif

JollyVTI

Pripravnik
3. sep 2007
141
0
16
forum.jdm.si
Cemu, saj ga lahko mirne volje poklicem po tel.
bonk.gif

In BTW, tudi tvoja Bavarija ni tu predmet debate..., ce smo ravno pri OT. (ceprav moram priznati da mi je slednja vsec, le se kaksne BBSke od EVO verzije in bi bila 10ka, no pa mogoce se kak zadnji spojler od EVOIII, mjam)
wink-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Eh, narobe sva se razumela. Sem mislil, da si me vprašal, če sem pri vas oz. na vašem forumu.

Sem le navdušenec nad avtom. No, imam pa imprezo type r AutoArt, to šteje?
smile-1.gif

Back on topic, neučeni ste se naučili, slepi spregledali, ostali ste pa še vedno pri svojih kočijah.

JollyVTI

Pripravnik
3. sep 2007
141
0
16
forum.jdm.si
Ja smo se narobe zastopili, iscem lastnika 22B
tongue-1.gif

On topic, upam da se je res kdo vsaj malo poducil in da ne trobim ze 5let na gluha usesa.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To sem jaz verjetno zavedel ko sem pisal o 22b.

Tista se nahaja v Angliji, sem pa tudi sam navdušen nad avtom.
cheer.gif

JollyVTI

Pripravnik
3. sep 2007
141
0
16
forum.jdm.si
Bemti, kaj zavajas, jst pa ze cist z sebe, ok potem smo v slo se vedno brez 22B (ali katere koli prvih verzij STi-jk)
No ja ceprav imam vsaj ze R34 (sicer GTS a vazno je da je RB pod pokrovom) imamo RX7 JDM verzijo, sustlja se o R32 (se nepreverjeno), mejbi pa sam kdaj privlecem kaksno reriteto z dezele vzhajajocega sonca, kdo ve, zelje so...
smirk-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
grin1.gif

Lohk bi kak JDMovc to kupil jaz bi plačal da pridem sam na ogled.
hysterical-1.gif

http://www.pistonheads.com/sales/1495637.htm

Na scoobynet ma en dve v garaži ena je na podestu pa vidi mogoče 100km letno eno pa clo zapelje nekaj km mesečno. Tista v showroomu je od Mcrae-a, katero je moral (čeprav je bil svetovni prvak s Subarujem) plačat list price iz svojega žepa.
wink-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To je stock bolj JDM kot je integra iz te teme......hint RHD.
hysterical-1.gif

Sicer pa to ni 22k stran vrženih, to je naložba! Par let poznam cene za 22B in druge Impreze v UK, pa so samo poškodovane ali pa redke zlorabljene izgubile na ceni. Tale je še ugodna pa ni važno kakšna recesija bo cena čez 20k funtov.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik TriX pravi:
Avto se prodaja ker ...

Lepo da si se oglasil. Mi lahko zdaj pojasnis zakaj pri nas 10% visja zacetna cena, kot v tujini ? A tam ze vedo, da ni toliko vredno in nima smisla siliti z visjo ceno ali kaj ?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik TriX pravi:
Avto se prodaja ker ...

Lepo da si se oglasil. Mi lahko zdaj pojasnis zakaj pri nas 10% visja zacetna cena, kot v tujini ? A tam ze vedo, da ni toliko vredno in nima smisla siliti z visjo ceno ali kaj ?

Ma dej sploh brezveze ga sprašuješ. Tisti, ki pozna te avtomobile ve koliko je to vredno in tak avto bo kupil "poznavalec".
Tukaj sta dva hondaša se prišla pogovarjat
rolleyes-1.gif
in kosti metat. BV. Un, "prodajalec" se je celo registriral, da lahko brani svoj avto. Hondaši so itak klasa zase, to niso tuning majstri to so tuning umetniki.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik TriX pravi:
Avto se prodaja ker ...

saj če si ga uvoziš iz tujine boš moral tudi vsaj 10% prištet zravn

JollyVTI

Pripravnik
3. sep 2007
141
0
16
forum.jdm.si
Prav zaprav, smo vam le zeleli nekateri dopovedati da mlatite prazno slamo in govorite o zadevah katere ne poznate niti minimalno, seveda pa razumem da si je to tezko priznati.
Delezni ste bili cisto normalne razlage "od kje taka cena" in ce bi se vam dalo bi lahko celo pogledali dokumentarec na to tematiko.
Lep primer laicnosti je bil ravno tvoj odgovor, "poliester party", ob enem pa zagovarjas stock look vozila kar je v bistu 99% vozil v tej tako imenovani JDM sceni..., tako da kdo tu "kotali buce"?
In prosim lepo ne me imeti za "hondasa"..., sm dalec od tega.

JollyVTI

Pripravnik
3. sep 2007
141
0
16
forum.jdm.si
A ne cakaj to je Golf, to bo imelo takoj tako vrednost (ker pac poznajo oz. so vsaj ze slisali za to redko zadevo).
Moje mnenje NICE!