Sam nism nikjer napisal da je se danes najhitrejsa, sm pa napisal da redko kateri tako blesti (beri kot celotni paket in samega uzitka v voznji in povezanosti voznika z avtom) kot to naredi DC2. Omenjeni Megane sm skoraj da preprican da je hitrejsi in ne le to, mislim da ji je tudi dosti blizu kar se tice te moje omembe, saj je tudi delan (tovarnisko tunan) v ta namen. Focus se mi zdi malo prevec kako bi rekel "bajsast" a kot vsakodnevna zadeva pa opravlja svoje "poslanstvo" odlicno. Novi civic pa vsaj zame ni vreden pocenga grosa oz. ne nosi tiste type R znacke pretirano posreceno (seveda govorim o EU verziji), no JDM verzija je druga zgodba in edina prava zadeva (ce odvzamemo se mugen RR verzijo, ki je pa tako v svoji ligi) v hondini ponudbi.
Drugace mi je pa jasno, pac trg narekuje svoje in ni vec toliksnega zanimanja za take "oskubljene" puristicne avte tipa DC2 oz. po domace smo se ljudje malo razvadili, polenili in bi radi le se kavc in mehak volan v usnju pred sabo...zal.
Drugace mi je pa jasno, pac trg narekuje svoje in ni vec toliksnega zanimanja za take "oskubljene" puristicne avte tipa DC2 oz. po domace smo se ljudje malo razvadili, polenili in bi radi le se kavc in mehak volan v usnju pred sabo...zal.