Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jap... tako je... kolega je imel isti primer... sam njemu so tezili sam zarad auspuha, tko da zamenjava ni bila velik strosek...
na sodiscu pa pac poves da si bil zaveden, da ti prodajalec ni povedal da je predelan, in ker nimas obcutka za hitrost nisi vedel da gres 60. zdelo se ti je malo hitro, ampak saj tocno 25 itak noben ne gre...
glede placila, si dijak, student, brez rednih prihodkov. starsi so na minimalcu, in placujejo solanje se mladoletnemu bratu... in prosis za cim vec obrokov.
kazen bo taka kot je zapisana v zakonu.... edino obroki je tista usluga ki ti jo sodnik lahko da... in potem moras obvezno placevati obroke, ker drugace pride polna kazen naenkrat za odplacat....
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
S temi mopedi in skuterji je bilo zmeraj problemov. Vsi prerihtajo, frizirajo, brusijo ali že kupijo hitrejše motorje, se hvalijo okol, potem pa sprašujejo, kako treba na sodišču jokati, da niso zanalašč.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jap... tako je... kolega je imel isti primer... sam njemu so tezili sam zarad auspuha, tko da zamenjava ni bila velik strosek...
na sodiscu pa pac poves da si bil zaveden, da ti prodajalec ni povedal da je predelan, in ker nimas obcutka za hitrost nisi vedel da gres 60. zdelo se ti je malo hitro, ampak saj tocno 25 itak noben ne gre...
glede placila, si dijak, student, brez rednih prihodkov. starsi so na minimalcu, in placujejo solanje se mladoletnemu bratu... in prosis za cim vec obrokov.
kazen bo taka kot je zapisana v zakonu.... edino obroki je tista usluga ki ti jo sodnik lahko da... in potem moras obvezno placevati obroke, ker drugace pride polna kazen naenkrat za odplacat....
Mogoče bi šel še ti z njim na sodišče in se tam zjokal. Ko bo sodnik videl, kako ti je hudo zanj, se ga bo mogoče usmili.
ja model..... vidim da si še kr pameten u 3PM. Tolk kolk je bilo mopedov in motorjev v moji garaži, jih ti tolk nikol ne boš imel. Posledično sem se pa oglasil, ker smo znal tud včasih kazen prenest. Danes je pa samo jokanje.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
S temi mopedi in skuterji je bilo zmeraj problemov. Vsi prerihtajo, frizirajo, brusijo ali že kupijo hitrejše motorje, se hvalijo okol, potem pa sprašujejo, kako treba na sodišču jokati, da niso zanalašč.
ModeLL brez zamere...ampak teb (pa se kakemu v tej temi) se prav vid da doma nikol ni blo za moped....in si se moral v cvetu pubertete podit za kolegi s kolesom....posledicno si tud zvisel pr kaki frčafeli...in si zdej zamorjen na 105% se iz otrostva vn
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ja model..... vidim da si še kr pameten u 3PM. Tolk kolk je bilo mopedov in motorjev v moji garaži, jih ti tolk nikol ne boš imel. .
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Jaz se popolnoma strinjam z lanosom. Če ima moped za 25 km/h, ga kar naj kaznujejo, če ga je predelal, da leti 60 ali več. Ko semm bil mulc, smo tudi delali oslarije z mopedi, nikoli pa nismo s temi oslarijami šli na cesto. Pa takrat ni bilo toliko prometa...
Sem že napisal, če želi moped, ki bo letel več kot 25, si naj takega kupi, ga registrira in zavaruje, pa bo imel mir. To pa res ni tak strošek, manj kot 50€ / letno. Če pa ga je sam predelal, da leti več kot 25, pa sori, bo treba pač odslužit kazen in se iz tega nekaj naučit.
Jaz sem tudi želel vozit moped z več kot 49ccm, pa nisem zaradi tega menjal agregata na skuterju oz. ga predelal, ampak sem rajši šel naredit izpit A kategorije, da se lahko brez skrbi vozim. Bližnjice se prej ko slej maščujejo...
ejj.... a so ti spet tablete popustile?? Prvo boš otroke mogu imet, pol pa pametuj ....Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Lanos bi pa pamŽe k mu cel dan na netu visejo...da se mu ni treba znjimi ukvarjat...
Sorry ksz pozabil. Mislik sem na avtorja. Očitno mu je orecej do skuterja. Mogoce ima se kaksno drugo dodano vrednost poleg predelave.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ali imas pod zicem vrečko persila?