Lep pozdrav imam nekaj vprašanj glede odvzema vozila pred kratkim sem kupil predelan skuter 25kmh ja vedel sem da je predelan vozil sem se vseeno na svojo lastno odgovornost nikol nisem z njim ogrožal prometa ali sebe ker sem se zmeraj ob cesti vozil nisem tak kot drugi ko se "pičijo" po cesti pa so frajerji torej naletel se na radah ki je pokazal 54kmh policist me je ustavil ter takoj zasegel vozilo vprašal sem kaj bo sedaj z njim rekel je da gre na izredni tehnični in sem ga vprašal ga lahko jaz pelem? in je rekel da ne in ni pustil za dobeno ceno pa dobro... skuter je na deponiji že cca 2 tedna dobil sem iz sodišča samo povabilo nikol nisem bil na sodišču še prej tkao da nevem kako naj reagiram na sodišču predvsem me je strah zanima me pa če bom skuter dobil nazaj ali ne? v pismu iz sodišča piše da je skuter dosegel 61kmh na izrednem tehničnem za njega imam vse papirje original dele kateri so bli zamenjani itd.. kazen je policist rekel cca 450-500e kar mi ni problema plačat gre se mi samo za to če ga dobim nazaj ali ne? v pismu tudi piše da policija predlaga uničenje skuterja kar me je še bol strah... sem polnoleten... hvala na vse odgovore Lp