Odvajanje kajenja

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
Ja si že povedal. Večkrat. Zelo si poseben in si nekaj več od vseh ki so kadarkoli karkoli prižgali, posnifali, spili....zdaj pa nehaj smetit, ker tema ni pofočkajte se superjunaki, ampak kako se odvadit kadit.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Pomembno dejstvo je tudi KOLIKO se skadi na dan. Če imaš škatlo za par dni ali pa škatlo pokuriš do malice na šihtu je razlika. Velika razlika. Sploh a si kadil 30 let po dve škatle na dan ali pa 10 let po 5 čikov na dan.

Sicer pa bo vsak čas 3 mesece in me nič ne matra niti me ne mika. Je pa res da nisem nikoli skadil niti škatlo na dan (mogoče 1x na leto ko je bila kaka dobra žurka) in mi je škatla trajala kake 3-4 dni.

Hec je ko mi nekateri pravijo da jaz sploh nisem nehal ker sploh kadil nisem...
smirk-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tisti, ki ste se že odvadili kajenja, a je normalno, da rataš tekom dneva precej bolj zaspan kot si bil prej? Sam sem že 12 dni brez nikotina, dobro gre, edino ta zaspanost me bolj matra (namreč, kave ne pijem, podnevi nikoli ne spim, že v osnovi pa imam malenkost višji krvni tlak).

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Malo pomeri tlak... lahko, da je nižji zaradi nižjih vrednosti nikotina v krvi. V tem primeru je zaspanost normalna in bo s časom minila.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ne se špilat s tem.
Sem na morju tako iz dolgcajta po enem letu nekajenja naredil en dim. Prvič je bil ogaben, čez par dni je bil že boljši.
Sem raje nehal, ker bi se hitro spet navlekel.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
To knjigo o kateri govoriš, a jo imaš v elektronski verziji? Jo bom parim osebam podtaknil
smile-1.gif

Sam sem pa prenehal s kajenjem pred dobrimi petimi leti na šest let podlage (2 škatlici na dan).
rolleyes-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Čestitke vsem, ki vam uspeva, ali pa vam je že uspelo!
Natanko pred 21 leti in šestimi meseci sem se vprašal:
Ali si ali nisi?
Prvi teden je bil grozen, jaz pa trmast.
Tudi naslednje dva meseca se m ije 'dogajalo', vendar sem bil še vedno trmast.
Potem ni bilo več potrebe za trmo, vsaj kar se tiče cigaret
wink-1.gif

In je še danes mir.

Aja - pred tistim sedmim marcem 1990 sem 'pokuril' dobre tri škatle dnevno in to kar 20 let...

Bistvo vsega pa je: ALI SI ALI NISI ?

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
seveda bi se dalo dobit. . . .
Rade volje širim v upanju na čim več ozdravljenih kadilcev
grin1.gif

Povej samo na kateri e.mail pošljem.

franccek

Zelenc'
8. sep 2011
3
0
1
Za uspešno odvajanje je potrebna le volja in samozavest. Vse ostalo je nek psihološki larifari.

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Kadil sem cca 27 let. Bil sem strasten kadilec in kolegica me še zdaj sprašuje, če sem resnično nehal kadit. Na koncu po 3 škatlice na dan, saj sem imel "slabe " čase in sem malo spal. Zjutraj kašljanje (skoraj kozlanje), čez dan kajenje,.... Plačal sem v Antikadilskem centru v Ljubljani lepo vsoto, pa moram reči, da ni bilo s tistim nič. Nikoret žvečilni- še bolj sem kadil! Odločil sem se, da preizkusim obisk v Poreču pri g Rauš-u. 28.avgusta je minilo 6 let od obiska (hipnoza) in res sem s pomočjo volje prenehal kaditi. Nisem imel nikakršne krize, res pa je da so se začeli nabirati kg saj , kot je rekel g.Rauš, dobil sem apetit, ker se vrne vonj, okus, katerega so prej delno uničili cigareti! No, če koga zanima imam še njegovo številko: 00385915317160. Mislim da stane 70€, vendar meni je sedaj življenje vrednejše mio.€.
aplauz.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
No, končno sm se odločil... pokadil zadnjega... dost imam tega sranja... še knjigo preberem... zihr bo kaj pomagala. A SM AL NISM!?
smile-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik drmr pravi:
Citat:
Uporabnik franccek pravi:
Za uspešno odvajanje je potrebna le volja in samozavest. Vse ostalo je nek psihološki larifari.

Se strinjam
467716-post_slo.gif

je res, je pa tudi res, da ti ta knjiga precej olajša (vsaj meni je) zadevo, ker ti da odgovore na nekatera vprašanja, katerih odgovore kadilci poznamo, pa si nekako nočemo ali ne upamo odgovorit. . . .
Meni je pomagalo, sicer sem imel v soboto pod vplivom 6ih pirčkov
nahrung002.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:
Kadil sem cca 27 let. Bil sem strasten kadilec in kolegica me še zdaj sprašuje, če sem resnično nehal kadit. Na koncu po 3 škatlice na dan, saj sem imel "slabe " čase in sem malo spal. Zjutraj kašljanje (skoraj kozlanje), čez dan kajenje,.... Plačal sem v Antikadilskem centru v Ljubljani lepo vsoto, pa moram reči, da ni bilo s tistim nič. Nikoret žvečilni- še bolj sem kadil! Odločil sem se, da preizkusim obisk v Poreču pri g Rauš-u. 28.avgusta je minilo 6 let od obiska (hipnoza) in res sem s pomočjo volje prenehal kaditi. Nisem imel nikakršne krize, res pa je da so se začeli nabirati kg saj , kot je rekel g.Rauš, dobil sem apetit, ker se vrne vonj, okus, katerega so prej delno uničili cigareti! No, če koga zanima imam še njegovo številko: 00385915317160. Mislim da stane 70€, vendar meni je sedaj življenje vrednejše mio.€.
aplauz.gif

Sem slišal za tega hipnotizerja.Mi je znanec razlagal o enem strastnem kadilcu, ki šel na terapijo, ko se je vračal z avtom domov ni več blo potrebe po cigaretih
cheer.gif
s hipnozo pa zrdavijo tudi veliko drugih stvari, kot so znižanje apetita/ jeze itd.. , povečanje koncentracije ...

Za tako majhen znesek (70eur) se splača preverit.Že ko gledaš preparate za podobne zadeve v lekarnah, si hitro na 100 eur+ za terapijo, ki traja 2-3 mesece, da se sploh kaj pozna.