Odvajanje kajenja

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Torej je recept, da začneš pit?
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Prej sicer nisem imel ravno slabe kondicije, ampak zadnje čase se pa moram pohvalit, da dobesedno razturam. Čeprav do masterrja mi pa še manjka.
grin1.gif

Hmm mene pa glih to moti k nimam filinga da bi mel kej vec kondicije al pa kej druzga, je pa zdej ze 1.5leta in bo tako tudi ostalo.

Odvisno, s čim in koliko se ukvarjaš. Pri dolgotrajnih aerobnih športih, kot je hribolazenje, se močno pozna, vsaj meni. Pri kakemu dviganju uteži pa najbrž ne bo kake večje razlike.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Čestitke vsem, ki vam uspeva, ali pa vam je že uspelo!
Natanko pred 21 leti in šestimi meseci sem se vprašal:
Ali si ali nisi?
Prvi teden je bil grozen, jaz pa trmast.
Tudi naslednje dva meseca se m ije 'dogajalo', vendar sem bil še vedno trmast.
Potem ni bilo več potrebe za trmo, vsaj kar se tiče cigaret
wink-1.gif

In je še danes mir.

Aja - pred tistim sedmim marcem 1990 sem 'pokuril' dobre tri škatle dnevno in to kar 20 let...
2 EUR * 3 * 365 * 20 = 43 800 EUR

Jao... ne kadim, pa me boli...
tongue-1.gif

PS: Pa čestitke vsem, ki ste nehali. Kar dosti vas je.

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Ja upam, da se mi bo pri kušu kaj poznalo. . . .čeprav dvomim in se mi zdi, da sprčkaš za kake druge pi*darije. . . sicer pa ni point prenehanja kajenja ravno v tem. . . je tudi seveda ampak ni vsaj pri meni bil odločilen dejavnik

Res /nas
grin1.gif

Sem bil v soboto na žuru, pa so od 20 kadili samo še 3. . . .

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Vsem, ki ste prenehali s kajenjem iskrene čestitke, nikoli več ne prižgimo cigareta, ker nas dela odvisnike, tega si pa ne želimo mar ne?

Naj še jaz povem, da me je skoraj leto dni imelo, da bi si prižgala cigaret. Zdaj me je končno minilo.
Čista sem od začetka septembra 2010, torej malo več ko leto dni.
Sem se zredila kar konkretno, ampak zdaj, ko me je končno zapustila misel na cigarete, sem začela konkretno telovaditi in namesto cigaret smo nabavili orbitrek, ki ga s partnerjem vsak dan pridno uporabljava poleg drugih telesnih aktivnosti.
Upam, da bom v kakem letu dni izgubila nabrane kilograme po prenehanju kajenja.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz tud gruntam, da bi nehal kaditi. Trenutno sem zmanjšal na cca 2-4 čike dnevno. Edini problem je ob kakem pivu in vinu, takrat se mi odpre.
bonk.gif

Poleg zdravja pa me boli denarnica, ko pomislim, koliko se zapravi letno za čike, vsaj prej, ko sem pokadil škatlo na dan. 1.000 EUR letno, poštene počitnice.

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Tudi sam uporabljam to aplikacijo kot dodatno motivacijo. Nehal sem pa brez knjige, vse je v glavi.

Trenutna statistika: 32,32 dni brez kajenja, 484,82 nepokajenih cigaret, €80 privarčevanega denarja.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Nebom trdil, da je to to , ali pa je samo čudno naključje ... Kadil 15 let po škatlo na dan .. Po prebrani knjigi Končno nekadilci, sem kadil še ene 14 dni, potem pa en večer cel pjan zvijal tobak, ker mi je pač cigaretov zmanjkalo ... od takrat trenutno k sreči nič več :D Srečen do amena
wink-1.gif

Prav presenečen sem , kk mi dejansko nič ne manjka . :D
cheer.gif

Najbolj mi gre pa po novem na živce posedanje v mrazu pred lokali z 5 kom kadilcev :D

Če je men uspelo, lahk vsakemu ! definitivno
wink-1.gif

LP M .

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
0
16
Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
Nebom trdil, da je to to , ali pa je samo čudno naključje ... Kadil 15 let po škatlo na dan .. Po prebrani knjigi Končno nekadilci, sem kadil še ene 14 dni, potem pa en večer cel pjan zvijal tobak, ker mi je pač cigaretov zmanjkalo ... od takrat trenutno k sreči nič več :D Srečen do amena
wink-1.gif

Prav presenečen sem , kk mi dejansko nič ne manjka . :D
cheer.gif

Najbolj mi gre pa po novem na živce posedanje v mrazu pred lokali z 5 kom kadilcev :D

Če je men uspelo, lahk vsakemu ! definitivno
wink-1.gif

LP M .

Majdi a ti si že pri 15ih kadil???
evil.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Po dvanajstih letih kajenja sem se tudi jaz končno odločila, da preneham in že mesec in pol nisem prižgala cigarete. Moram reči, da sem si predstavljala, da bo težje, pa mi kar uspeva, le kadar se pije, je malo večja želja, ampak s trdno voljo se da vse skomine premagati.
smile-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
jaz tudi še kar vztrajam. . . od 01.09.2011 bo že dva meseca in pol.
pa mi gre, čez dan sploh ni problema. je pa še vedno po kakih 4ih 5ih pirčkih, pa tako kot je nekdo pred mano zapisal po dveh treh urcah zmrzavanja na terasi zaradi ostalih, včasih mal pomislim, da bi skadu enga. . . pa me potem kmal mine
grin1.gif

kilce pa kar gredo gor ja
crazy1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Po moje je to dobra odločitev. Jaz sem tudi začela malo športat in pazit na prehrano, če ne, bi verjetno kile tudi kar šle gor. Če ne drugega, se s hrano zamotiš in potešiš željo po cigareti, če pa se s športom zamotiš, je pa še dodaten plus.
smile-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nazadnje, ko sem nehal kadit (uspel za 3 leta), sem bil zaprt skor cel teden. Donat al kaj podobnega?

kaj te je tako premamilo po treh letih, da si spet začel
shocked-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Na morju nas je bilo 10 za 2 tedna. vsak vecer pijani. cist vsi so kadili razen mene. pa sami nekadilci (pijanski kadilci). Prizgal enga, dva, pol damo ob alkotu, pol se ob kavi, pol 5 na dan, pa 10, pa 20 zdej.
bonk.gif