odklep telefona ki je zaklenjen na simobil

din

Pripravnik
19. avg 2007
76
0
6
borovnica. Najlepša hvala, da si me kontaktiral preko ZS. Sicer ne vem zakaj potrebujete toliko podatkov kot so naslov, davčna, emšo, IMEI, ...... ampak ok, bom še tebi probal poslati, vendar me je resnično strah, da bo prišlo do zmešnjave in bom dobil 4 različne kode za odklep telefona na 4 različne lokacije in le ena bo pravilna
uf-1.gif
.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
haha legende... mislim da bo božič prej preden boš dubu kodo za odklep
smile-1.gif

Cakaj, cakaj; danes so ze Sv. trije kralji, ti pa o Bozicu! A mislis Bozic 2010? :))
Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
če bo po sreči že 2010 :D, ampak zgleda se stvar obrača na bolje, ker je borovnica vskočil...
smile-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Res, ce ne bi imeli tega frajerja (Borovnica, ne zameri- :)) ), potem bi sele bilo sranje. On si vsaj vzame cas, da po firmi presnofa, kaj, kje, zakaj, cemu ... se je zataknilo- in zadevo porine, da stece hitreje. Ampak: kaj pa vsi tisti, ki naletijo na "zid" in ne vedo za Borovnico?
Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
prst u *ito dobi, pa naj se *ajebava sam kakor ve in zna... Skratka, upam da se čimprej uredi @din...

din

Pripravnik
19. avg 2007
76
0
6
Največje upanje ravno polagam na borovnico. Ker s temi kaj sem imel jaz opravka, jih skupaj držijo samo izgovori in če mi še kateri prosi za podatke, dobi konkretno porcijo.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
najlepše bi bilo da bi imeli vsi operaterji odklenjene aparate, ker če vzameš pri operaterju aparat po akciski ceni si tak veza za 2 leti tako da so aparati po moje bezveze zaklenjeni

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Podobnega mnenja sem tudi sam... Zaklepanje aparatov prodanih skupaj z aneksom je cisto brezveze... in roke si manejo le odklepalci ... Prinasa pa precej nejevolje tistim, ki bi v tak mobilnik tudi kdaj dali kartico kaksnega drugega operaterja...
Da bi s tem uproabnika "prisilili", da vec uproablja storitve operaterja, pri katerem je vzel zaklenjen mobilnik pa ne verjamem... Pa tudi, da bi s tem dejanjem vezali nase uproabnika, dvomim... Edino kar je, da nekateri vzamejo aparat zgolj zato, ker imajo aneks frej... Vendar ima ob tem operater tudi neko garancijo, da bo taisti uproabnik se vsaj za dobo vezave pri njih ... Ce se bo odlocil za prestop k drugemu, pa bo tako moral placati pogodbeno kazen ...

din

Pripravnik
19. avg 2007
76
0
6
Se ti še na netu najlepše zahvaljujem. V parih urah urejeno. Upam, da nisi edina sposobna oseba na Simobilu
tongue-1.gif
.

No, da še opišem kako sem prišel do supadupa kode.

Ker se ni nič zgodilo od včerajšnjega obljubljenega klica, kličem sam ponovno na 080... Spet nobeden nič ne ve, sprašuje kdo me je prevzel prejšnje dneve, pa sem odgovoril da jih je že bilo ogromno in da več ne vem skom vse sem se pogovarjal. Medtem pa me kliče borovnica, podam gsm sodelavki pa smo po malem zatiku, kasneje vse rešili. Gospodični na 080.... pa samo rekel adijo, ker si z njimi pač nimaš kaj pomagati, žal.

Tako, da borovnica, še enkrat hvala.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ja...saj vem, da tako pac je...

Samo ce Si.mobil slucajno zanima, kaj si njihovi dologoletni uporabniki mislijo o tem... sem napisal (ne prvic... in verjetno tudi ne zadnjic)
grims-1.gif
...

Se vedno je majckeno upanje, da bo kdaj bolje...
tongue-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Mozni sta bili samo dve varianti:

1. Da so te namerno sikanirali (kako si sploh drznes zahtevati odklepanje terminala, saj smo Si.mobil)
2. Ce ni slo za sikaniranje, cemur bo seveda vsak na Si.mobilu pritrdil, pa je bila popolna nesposobnost zaposlenih pri operaterju (leva noga ne ve kaj dela desna, desna ne ve kaj dela sredinska, etc)
Samo da te je borovica resil. Slava mu. Amen.
Lp

sad

Guru
24. avg 2007
21.171
9.808
113
Pri teh zadevah se nauči, da VEDNO zahtevaš ime in priimek osebe na drugi strani. In si ga nekam zapišeš, vključno z datumom in uro klica in DOGOVORJENIM ROKOM ZA AKCIJO/IZVEDBO.
Ne moreš verjeti, koliko pomaga, če se osebek ne skriva za imenom nekega call centra
grims-1.gif
.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
...............Zaradi visje kakovosti storitev, se lahko vas klic snema....................
hysterical-1.gif

Pa naj po posnetkih poiscejo vse te tete in strice, ki so ga tako dolgo "drsali po ledu".
Da se zahteva/prosi za priimek persone pa sploh ni narobe.
Lp

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Saj stranki/narocniku ni niti potrebno povedati priimka. Dovolj je, ce doticnega agenta v klicnem centru naucijo reda, discipline oz. mu objasnijo, kako poteka postopek v konkretnem primeru.
Lp

ils9

Zelenc'
19. jan 2010
1
0
1
kaj mogoče kdo ve, če ti na simobilu odklenejo telefon takoj ko ga kupiš, če plačaš 20€? ker nevem kaj bi pomenile tiste pogodbene obveznosti ki so navedene na njihovi spletni strani, oz. kakšna je njihova cena :D

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ils9 pravi:
kaj mogoče kdo ve, če ti na simobilu odklenejo telefon takoj ko ga kupiš, če plačaš 20€? ker nevem kaj bi pomenile tiste pogodbene obveznosti ki so navedene na njihovi spletni strani, oz. kakšna je njihova cena :D
Ne, plačaj še razliko subvencije pa ti bodo odklenili.