Ja kaj pa delaš, da 40gb kuriš na mobilniku na dan?
Kje pa piše, da je v mobilniku.
Ja kaj pa delaš, da 40gb kuriš na mobilniku na dan?
A1 VajbKje imaš "neomejen" prenos podatkov za 10€?
Kje pa piše, da je v mobilniku.
Še več je mobilni paket, a niKako ne moreš? Jaz imam 40 GB dnevno, na Še več.
no... kaj se pol oglašašKje pa piše, da je v mobilniku.
Dajte ga nehati futrat.
Saj vidiš, da samo išče, da bo lahko trolal.
A1 Vajb![]()
Pa moreš po porabljenih 10 giga na dan poslat SMS za več podatkov ali so to ukinili?
Midi mio je 9.99€ do 200GBZa mlade.
V 1 tednu pridem do njihove meje "neomejenega".
Midi mio je 9.99€ do 200GB
ne, smart tv je samo eno mesto, posebej...Na Telemach paketu EON Premium TV imam še eno prosto mesto pri Aplikaciji EON. Ali to pomeni da lahko nanjo povežem pametni TV ?
Ti to tko zelo "nerazumljivo" pišešSaj.
Za telefon je drugače dovolj free2go ali mobi z -50% vrednotnicami za 4€ na mesec.
So imeli pa tudi za Še več akcije za 1€ na mesec za 24 mesecev.
Ja, mogoče deli povezavoTi to tko zelo "nerazumljivo" pišešEnkrat, da na Še več, kar je mobilni paket, kar je mobilnik, "pokuriš" 40GB na dan. Drugič spet pišeš, da kje pa piše na mobilniku? Ne vem kje bi potem pokuril 40GB na Še več, kot pa na mobilniku, v redu ali pa na tablici ali pa na TVju, prenosniku... preko mobilnika.
Kakorkoli, obstajajo paketi za 10€ ali manj tudi kje drugje kot samo na telemachu z neomejenim prenosom podatkov.
imaš posebnost, jaz sem bolj govoril o "mobilni" uporabiJa, HOT Giga bi šel, do 1TB na mesec. Je pa 15€ več kot plačuješ za Še več paket v akciji. Paketi za 10€ kot piše zgoraj niso neomejeni.
Na žalost pa na moji lokaciji A1 omrežje v zasedenih urah počepne (2 leti sem se mučil). Tudi z Ultro so bile slabe izkušnje. Je Telemach zaenkrat boljši. Za koga drugega bo pa kaj drugega bolje.
Torrenti bolj malo, največ požre streaming. Pa nisem sam, da ne bo šnauciju čudno. SIM je normalno v modemu.
Lej, ti rešuješ s tem paketom internet nasplošno, jaz sem pa izpostavil mobilni internet za mobilnik, da imajo nekonkurenčno ponudbo...Že v tej temi so pisali, da dajo 18 mesecev po 1€ in potem ostane le še 6 mesecev po 18€. Če ne bo kaj boljšega takrat, vzamem spet to. To je približno 5€ na mesec.
Trenutno imam pa 1€ na mesec, ker sem ujel tisto posebno ponudbo.
Na Telemach paketu EON Premium TV imam še eno prosto mesto pri Aplikaciji EON. Ali to pomeni da lahko nanjo povežem pametni TV ?