Telemach!!!

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.737
1.879
113
Pa moreš po porabljenih 10 giga na dan poslat SMS za več podatkov ali so to ukinili?

Mislim da je 20GB. Včasih se sproži, včasih ne. Naj bi se vedno a je zgleda implementacija šalabajzarska.
Še vedno bolje kot drugje kjer ti po kvoti spusti na 2/1MB in se jajcaj.

Obstaja pa tudi api kjer se da menda to avtomatizirati. Se še nisem lotil.

• Všeč mi je
Reactions: map

BabyFace

Zelenc'
24. jul 2024
9
0
1
Saj.

Za telefon je drugače dovolj free2go ali mobi z -50% vrednotnicami za 4€ na mesec.
So imeli pa tudi za Še več akcije za 1€ na mesec za 24 mesecev.
Ti to tko zelo "nerazumljivo" pišeš :confused: Enkrat, da na Še več, kar je mobilni paket, kar je mobilnik, "pokuriš" 40GB na dan. Drugič spet pišeš, da kje pa piše na mobilniku? Ne vem kje bi potem pokuril 40GB na Še več, kot pa na mobilniku, v redu ali pa na tablici ali pa na TVju, prenosniku... preko mobilnika.:sprasujemse:
Kakorkoli, obstajajo paketi za 10€ ali manj tudi kje drugje kot samo na telemachu z neomejenim prenosom podatkov.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.142
-732
48
Valparaiso
Ti to tko zelo "nerazumljivo" pišeš :confused: Enkrat, da na Še več, kar je mobilni paket, kar je mobilnik, "pokuriš" 40GB na dan. Drugič spet pišeš, da kje pa piše na mobilniku? Ne vem kje bi potem pokuril 40GB na Še več, kot pa na mobilniku, v redu ali pa na tablici ali pa na TVju, prenosniku... preko mobilnika.:sprasujemse:
Kakorkoli, obstajajo paketi za 10€ ali manj tudi kje drugje kot samo na telemachu z neomejenim prenosom podatkov.
Ja, mogoče deli povezavo :) pa kuri mobilni paket za druge naprave ... v glavnem neka abnormalna uporaba, v takem primeru bi si raje vzel mobilni net neomejeno npr. pri HOT za 15 EUR ali še manj in dostopna točka na prenosnem routerju...

40gb na dan pomeni (da če kaj spi), da kuri na uro po 4gb al kaj :) to pa je že malo smešno :)

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.737
1.879
113
Ja, HOT Giga bi šel, do 1TB na mesec. Je pa 15€ več kot plačuješ za Še več paket v akciji. Paketi za 10€ kot piše zgoraj niso neomejeni.

Na žalost pa na moji lokaciji A1 omrežje v zasedenih urah počepne (2 leti sem se mučil). Tudi z Ultro so bile slabe izkušnje. Je Telemach zaenkrat boljši. Za koga drugega bo pa kaj drugega bolje.

Torrenti bolj malo, največ požre streaming. Pa nisem sam, da ne bo šnauciju čudno. SIM je normalno v modemu.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.142
-732
48
Valparaiso
Ja, HOT Giga bi šel, do 1TB na mesec. Je pa 15€ več kot plačuješ za Še več paket v akciji. Paketi za 10€ kot piše zgoraj niso neomejeni.

Na žalost pa na moji lokaciji A1 omrežje v zasedenih urah počepne (2 leti sem se mučil). Tudi z Ultro so bile slabe izkušnje. Je Telemach zaenkrat boljši. Za koga drugega bo pa kaj drugega bolje.

Torrenti bolj malo, največ požre streaming. Pa nisem sam, da ne bo šnauciju čudno. SIM je normalno v modemu.
imaš posebnost, jaz sem bolj govoril o "mobilni" uporabi

Hot Giga je neomejen do 1Tb za 15 eur.

Pusti zdaj akcije, akcija bo enkrat končana... 8 mesecev plačaš po 1 eur, nato 18,70.

Če praviš, da nima 1Tb omejitve glede brzine, potem je ok.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.737
1.879
113
Že v tej temi so pisali, da dajo 18 mesecev po 1€ in potem ostane le še 6 mesecev po 18€. Če ne bo kaj boljšega takrat, vzamem spet to. To je približno 5€ na mesec.
Trenutno imam pa 1€ na mesec, ker sem ujel tisto posebno ponudbo.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.142
-732
48
Valparaiso
Že v tej temi so pisali, da dajo 18 mesecev po 1€ in potem ostane le še 6 mesecev po 18€. Če ne bo kaj boljšega takrat, vzamem spet to. To je približno 5€ na mesec.
Trenutno imam pa 1€ na mesec, ker sem ujel tisto posebno ponudbo.
Lej, ti rešuješ s tem paketom internet nasplošno, jaz sem pa izpostavil mobilni internet za mobilnik, da imajo nekonkurenčno ponudbo...

Verjetno 99% naročnikov ne jemlje mobilnega paketa za stalen internetni dostop doma ...

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.737
1.879
113
To ne vem. Je pa akcijska ponudba dovolj ugodna tudi za mobilnik. Greš pač po 2 letih nekam drugam in kolobariš, če ti je pomembna številka. Najdi mi primerljivo za 5€ na mesec.
Več paket je pač neumen in bi bilo bolje, da ga ne bi imeli. Gleda se Še več.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.717
2.742
113
še v SLO - ampak komaj
Na Telemach paketu EON Premium TV imam še eno prosto mesto pri Aplikaciji EON. Ali to pomeni da lahko nanjo povežem pametni TV ?

Da in ne …

Če imaš Android za sistem, potegneš EON aplikacijo in jo namestiš na TV - in imaš na TVju EON, z enakimi omejitvami kot na telefonu/tablici.
Da ne bi “zamenjal” z Android TV aplikacijo, kjer pa dobiš polno funkcionalnost. Je pa običajno omejena na 1 TV na paket (in seveda ne šteje v kvoto 5/3 za EON aplikacijo).