ksz
To odklepanje mojega ubogega telefona je že prav smešno. 16.12.2009 kličem prvič na 080404040 in podam vse podatke za odklep telefona, ter mi ponudijo, da izberem lokacijo kje se naj zglasim, da mi odklenejo telefon - počakat je potrebno le par dni.
Ker pač ne gnjavim rad, počakam en čas in ker nisem prejel obljubljenega sporočila, kličem 04.01.2010 ponovno na 080... Dobim gospoda, kateri mi razloži, da je bila koda za odklep poslana že pred novim letom na željeno lokacijo in naj se zglasim pri njih. gospod mi je dal celo občutek, da je dejansko čital podatke iz monitorja.
Naslednji dan se odpravim na lokacijo, kjer bi naj imeli to mojo čudežno kodo, katera te sprosti Simobilovega okovja, ampak glej ga zlomka, gospod na dogovorjeni lokaciji nima pojma o moji supadupa kodi. Kliče gospod na 080..... in čudežno tudi oni niso prepričani kam in kaj so poslali, če so sploh kaj
. Dogovorima se, da pokličem danes, če je kaj dobil. Ja nič grem pač domov s prstom v riti. Dogovorima se, da pokličem danes, če je kaj dobil. Na poti domov me pokliče g. iz 080... (domnevam po glasu, da isti, kateri je trdil, da je moja koda poslana), če lahko posredujem IMEI številko telefona (katero sem dal že vsaj 3x), ga vprašam, ali so izgubili moje podatke, odgovor, češ da ne, ampak samo za sigurno, da bo zadeva stekla hitreje (ja seveda). Pač dam še enkrat to vsrano kodo.
Danes ponovno kličem najprej g. na dogovorjeno lokacijo, kateri seveda ni dobil nič. Kličem na 080.... in seveda vsi začudeni, kaj bi jaz rad. Ponovno moram dati neke podatke (EMŠO), počasi jim bom moral verjetno še podati dolžino penisa, številko čevljev..., začuda ne rabim dati IMEI številke.
Zgleda, da je odklepanje mojega telefona za Simobil prevelik zalogaj