"običaj" obdarovanja

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
pa pustmo verni ali neverni, večina nas praznuje božič in običaj po katerem se obdarujemo.

Me pa zanima, katero "verzijo" imate za otroke.

To, da se zvečer naskrivaj da pod smrekco darila, pozvoni s kakim zvončkom ali čim in otrok prileti pogledat ter veselo odpirat darila

ali

da se darila pod smrekco dajo ponoči in se otroci zjutraj zapodijo pod smrekco odpirat in gledat darila?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Men so 200 mark dali za novo leto.

In otrok je bil srečen :p

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.145
1.250
113
42
Ko sem bil majhen sem dobil pod smrekco in sme odprl darila na jutro prvega, Pri našem bo vrjetno isto.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Med silvestrsko večerjo nekdo na skrivaj naloži darila okoli drevesa, pozvoni z zvončkom, nekdo pri mizi reče ''slišim dedka mraza'' in otroci letijo gledat.

Da bi ponoči nastavljali darila si raje ne predstavljam... Ko bi ob 6h zjutraj s tigrom v glavi zaslišal dretje ''iii kaj sem dobiiil'', ali pa še huje ''vstani in preberi katero je moje'', bi verjetno jelko pa vse vkup polil z bencinom
grin1.gif

Božiča pa nismo nikoli kaj veliko praznovali, ni sploh noben v bližnji in daljni žlahti veren, zato imamo obdarovanje na silvestrovo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.145
1.250
113
42
Naš bo hitr pogruntal da dedka mraza ni pa božička tko da me sploh ne skrbi. Sej jst sm tud vedu pa sem vseeno zjutraj lepo spal :D

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.781
113
Z ene strani je dobil darila ravnokar, z druge bo pa na silvestra.
Darilne vrečke se preprosto prinese v dnevni prostor in to je to.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.145
1.250
113
42
Ne pa da daš otroku darilo ob 8 zvečer...pol mora pa spat. To je tko kot da se ti bejba sleče doma pol pa pove da ma menstro
mene to sicer ne moti ane :p

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ne pa da daš otroku darilo ob 8 zvečer...pol mora pa spat. To je tko kot da se ti bejba sleče doma pol pa pove da ma menstro
mene to sicer ne moti ane :p

Od biraca nema jebaca.

itak da ne, masaker mora bit, da zgleda kot v kakšnem filmu Quentin Tarantina
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

He he
smile-1.gif

p.s. Zdaj moram pa selotejp nesti nazaj v njeno sobo, če ne bo 100% pogruntala.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Pri nas se ne obdarujemo (in se nikoli nismo) ne za božič, ne za novo leto. Edino za Miklavža kakšna čokolada, suho sadje oz. podobna malenkost, nikakor pa ne kaj v vrednosti tablice.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Drugače sva se pa režala za Miklavža, ko je zjutraj prišla v spalnico: " Ha ! , tale Miklavž je pa tiste Haribo bonbone vzel ven iz bifeja - sem šla pogledat in jih ni več tam. Pa še rada jih nimam!

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
A bi me posvojil? jz bi tud tablico =)

To bi bila pa midva zelo tipičen slovenski par še nekaj let nazaj: ate šlosar in sinko a litle spoiled policaj!
grin1.gif