Dončič - NBA

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.644
1.813
113

delter333

Guru
21. maj 2010
1.935
1.627
113
Notranjska
My bad, ampak glede slike, res zgleda parodija na Nicove bedne izgovore. Težko pa poslušam od čevapov pa zavaljenosti.

Kar se pa tega Lakersov tiče sem pa takoj v nedeljo zjutri reku paničnima mulcoma pr zajtrku, da je to za Lukata dobra stvar.
Dobra stvar?
Pet let so mu gradili spodoben tim pa so ga prodali, kjer bodo morali ponovno graditi ekipo in ker so Lakersi recimo da to naredijo v 3 letih, tip bo star 29 in s svojim odnosom do telesa in glede na leta preigrane košarke na visokem nivoju bo to blizu konca, recimo tam do 32 bo imel šanso za naslov.
V primeru da bi letos bil zdrav, kar bi enostavno zaradi spoštovanja do Klaya in Irvinga moral biti, bi letos gotovo kandidirali za finale. Tista burleska z reprezentanco v Grčiji mu je pobrala 100M€ in 3 leta igranja zgolj za PO.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.079
9.594
113
Dobra stvar?
Pet let so mu gradili spodoben tim pa so ga prodali, kjer bodo morali ponovno graditi ekipo in ker so Lakersi recimo da to naredijo v 3 letih, tip bo star 29 in s svojim odnosom do telesa in glede na leta preigrane košarke na visokem nivoju bo to blizu konca, recimo tam do 32 bo imel šanso za naslov.
V primeru da bi letos bil zdrav, kar bi enostavno zaradi spoštovanja do Klaya in Irvinga moral biti, bi letos gotovo kandidirali za finale. Tista burleska z reprezentanco v Grčiji mu je pobrala 100M€ in 3 leta igranja zgolj za PO.
Ja, dobra stvar. Po tiskovki dons sem pa sploh prepričan v to.

kemb

Majstr
7. okt 2018
841
878
93
Lakersi niso Dallas.
Mislim in verjamem, da imajo v klubu LAL bolje rešeno glede telesne priprave posameznika. Glede nato, da jih je v dallasu toliko poškodovanih, nekaj delajo narobe.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.266
1.772
113
40
Pa ok no.. Ni Luka telesno gledano Lebron, pa za manekena bi mogu it dol par kg.. Ampak sem ga poleti parkrat srecal v fitnesu pa ni ravno zavaljeni rahitik. To je malo brez veze..

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.964
2.316
113

Mavs get Caleb Martin in trade that sends Quentin Grimes to Sixers, AP sources say​

Kaj dela Dallas? :oops1: