to ne dela pravVedno lahko preveriš na
Free BIN/IIN Lookup Web Service - binlist.net
binlist.net
Unicredit je City bank india
ma ja
curve pa španija
to ne dela pravVedno lahko preveriš na
Free BIN/IIN Lookup Web Service - binlist.net
binlist.net
N26 ima pomoje že od kar uradno ponuja storitve v Slo tudi slo BIN (za razliko od Revolut, Curve, itd. ki počasi vsi šaltajo na lokalne BINe, s tem pa tudi razni Google Payi in podobno ne delujejo v unsupported državah). Vem da sem moral naročit kartico na nemški naslov, da sem dobil nemškega in mi je potem delal Apple Pay v Slo (ko še ni bil podprt pri nas, zdaj itak dela).Matr pa res - slo bin, pa nemški račun - vsak dan se kaj novega naučim.
Imam kup kartic in pri vseh kaže prav. Izbriši obstoječe številke na binlist in vpiši vsaj osem številk s kartice. Včasih se res zgodi, posebno pri novo izdanih karticah, da še nimajo posodobljene baze in ti kak mesec kaže kar nekaj.to ne dela prav
Unicredit je City bank india
ma ja
curve pa španija
Vprasanje : kmalu mi potece N26 kartica (prozorna). Posljejo oni novo samodejno, ali moram jaz kaj v appu poklikati?
My card is expiring soon, what do I have to do?
If your card is expiring soon, please log into your N26 account in the app, go to Cards Tab and look for a banner under the corresponding card. Follow the steps to confirm where you’d like to receive your replacement card and we’ll send it to you.
How much does it cost to get a replacement for my expiring or expired card?
Replacement cards are free of charge for all N26 Smart, You or Metal customers.
If you opened your account before the following dates, both the new card and shipping to your address are free of charge within the countries where N26 is available(new tab):
If your account was created after that, your replacement card will have the same cost of getting a brand new card.
- 16.02.2021 (Customers with legal address in Greater Europe)
- 25.02.2021 (Customers with legal address in Italy or Spain)
- 11.03.2021 (Customers with legal address in France)
- 18.03.2021 (Customers with legal address in Germany, Austria or Switzerland),
Pri Revolutu mi ni pustilo spremeniti naslova v nemškega. Virtualno kartico z angleškim BIN so mi pa vzeli eno leto pred iztekom, ter jo nadomestili s slovensko.še dela obvoz preko cheaper&more ali kaj podobnega. Imam sicer še kako leto veljavno, vendar po moje me bo prehitelo, preden google pay doda slovenijo.
Če mobitel prov "iščeš" po torbici, uporabljaj kartico. Kartice ne nosim s sabo. Mobitel imam v namenskem etuiju za mobitele za pasom in je v 2 sekundah že plačano.Moram vprašat, ker jaz ne štekam tega navdušenja nad Google Pay. Kaj je toliko boljše v primerjavi z brezstično kartico? Meni je isto, če po torbici iščem mobitel ali kartico... Potem eno ali drugo samo prislonim in grem naprej...
Do določenega zneska/št. transakcij tudi pri kartici ne. Okej, razumem tipe, ki hodijo okoli samo v kavbojkah in nimajo kam dat denarnice... Čeprav, če v oprijete kavbojke lahko stlačiš sodoben 6-7" mobitel, lahko bi tud kartico. Jaz itak trogam torbico povsod, mi je vseeno.Ni isto, pri gpayu ne rabiš vpisovati pina, pa telefon imam vedno zraven, kartice/denarnice pa ne.