Si ziher? Pri meni je v N26 appu, od kar pomnim, pisao, da se s proximity senzorjem zgolj toggla prikaz in še vedno deluje enako. Torej če grem s prstom čez proximity senzor se skrijejo/razkrijejo zneski. Opcije z gledanjem/negledanjem v ekran pa do sedaj nisem zasledil.Kot kaze so nekaj spreminjali... Vcasih je bilo tako, da ce nisi gledal v telefon, so se steilke zameglile, ko si pa spet pogledal ali sel z roko cez telefon, so se razkrile... Sedaj pa kot kaze ta "discreet mode" ne deluje OK ...
Poglej priponko 46721
Sedaj lahko prikazes, da tapnes zaprto oko pod stevilkami ... za zakritje pa tapnes odprto oko...
Poglej priponko 46723 Poglej priponko 46724
3 brezplačne dvige imaš vključene znotraj Evro območja. Dvig v tuji valuti za free account ni brezplačen. Vse najdeš v ceniku. Se pa lahko, kot že vrečkrat komenjeno, proviziji (delno) izgoneš, če kombiniraš s Curve kartico.Zdravo,
mi lahko kaksen izkusen uporabnik pove kako je s temi provizijami. Torej imam brezplacen racun. Pri placevanju s kartico mi ne vzame nic. Imel naj bi 3 brezplačne dvige na bankomatu. Vceraj sem dvignil cca 30eur v tuji valuti in danes vidim provizijo 0.75€ Kaj je torej ta provizija?
Hvala za odgovore.
Lp
Dvig je bil na Hrvaskem torej EU obmocje. Ali je Evro misljeno kot €3 brezplačne dvige imaš vključene znotraj Evro območja. Dvig v tuji valuti za free account ni brezplačen. Vse najdeš v ceniku. Se pa lahko, kot že vrečkrat komenjeno, proviziji (delno) izgoneš, če kombiniraš s Curve kartico.
Ni evro območje, Hrvaška ima še kar kune ne evreDvig je bil na Hrvaskem torej EU obmocje. Ali je Evro misljeno kot €
Na kaksen nacin se s Curve izognem subvenciji?
Tole je iz teme revolut in sprobano drzi na revolut kartici. Nisem pa sprobal z N26.kateri bankomati na hrvaškem pa še omogočajo dvig gotovine brez provizije? ATM bankomati so sicer za vsakim vogalom, vendar se jim izogibam. ko sem dvignil na bankomatu od privredne banke zagreb, pa mi je zaračunalo 33 kun provizije