Pri meni G pay od marca naslednje leto ne bo več delal na N26. Trenutno dela edino preko Curve, marca poteče in dobim novo kartico s SLO binom. Na žalost. Upam, da se prej najde kaka rešitev.Do določenega zneska/št. transakcij tudi pri kartici ne. Okej, razumem tipe, ki hodijo okoli samo v kavbojkah in nimajo kam dat denarnice... Čeprav, če v oprijete kavbojke lahko stlačiš sodoben 6-7" mobitel, lahko bi tud kartico. Jaz itak trogam torbico povsod, mi je vseeno.
Zalimaj kartico na zadnjo stran mobitela.Pri meni G pay od marca naslednje leto ne bo več delal na N26. Trenutno dela edino preko Curve, marca poteče in dobim novo kartico s SLO binom. Na žalost. Upam, da se prej najde kaka rešitev.
No pri GPay pa sploh ne rabiš pina vnašat v terminal, kjer ti vsi vidijo kaj vnašaš (tudi za večje zneske).Do določenega zneska/št. transakcij tudi pri kartici ne. Okej, razumem tipe, ki hodijo okoli samo v kavbojkah in nimajo kam dat denarnice... Čeprav, če v oprijete kavbojke lahko stlačiš sodoben 6-7" mobitel, lahko bi tud kartico. Jaz itak trogam torbico povsod, mi je vseeno.
Zalimaj kartico na zadnjo stran mobitela.
Evo, tole obvestilo sem spregledal v appu. Ze naroceno - hvala!Dobiš obvestilo na mail in v app cca. 1 mesec pred potekom, meni poteče 01/22 in sem dobil par dni nazaj. Potrdiš v appu naslov in potem ti jo pošljejo brezplačno.
Lahko ti iz lastnih izkušenj povem, da je kartica prišla iz Nemčije hitreje kot en paket iz Maribora do Ljubljane. Torej, pričakuj kmalu.Evo, tole obvestilo sem spregledal v appu. Ze naroceno - hvala!
Koliko časa?Nakazilo plače. .
Evo ta teden je nastal problem pri nakazilu plače.. enostavo ni. Prej je slo brez problema(ok kaksen dan zamika) sedaj se je nekaj zataknilo. Naj bi bilo kar nekaj folka ki ima s tem problem( placa iz JU). Transakcija naj bi sla dalje.. na N26 ne vedo nič.
BSLJSI2XXXX... Zanimivo je to plačilo po inf. ni bilo zavrnjeno ampak ga samo ni..."uzela ga magla"Ne more iti preko Banke Slovenije. Poglej prejšnji mesec iz katerega TRR so ti nakazali plačo in boš videl kateri banki pripada. Če je Sberbank, kot so zgoraj napisali, boš moral urejati z vašo računovodkinjo, ko bodo dobili zavrnjeno nakazilo nazaj.
Zgleda so res proračunski uporabniki na 01 Banka Slovenije.BSLJSI2XXXX... Zanimivo je to plačilo po inf. ni bilo zavrnjeno ampak ga samo ni..."uzela ga magla"
Nic vec. Od kar je N Banka deluje.Ce nakazujejo z bivsega sberbanka, pozabi. N26 ga prepozna kot ruski TRR in zablokira.
N26 (kot tudi revolut) nikoli nic ne ve. Kriva je druga banka, to je vse, kar vedo. Pa tudi, ce ni
To ni res. TRRji se niso spremenili in so še vedno zabeleženi pod Sberbank, ne glede na spremebmo imena banke v Sloveniji. N26 in Revolut še vedno zavračata nakazila iz Sberbank/Nbank. Iz prve roke.Nic vec. Od kar je N Banka deluje.