Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.978
3.636
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
SouthPark je nekje od tam, čudno da se ne javi

Sem iz podobnih koncev vendar nimam Tušmobila imam pa LTE. Sicer me zadeva zanima povsem specifično ker na domači lokaciji 2,5 km od Tušmobilovega oddajnika nimamo signala v hiši, na dvorišču pa kar naprej ostaja brez signala. Malce bo še treba delat na kvaliteti, nato pa bomo razmislili o menjavi.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Evo. Z eno aplikacijo , ki pokaze skriti meni, sem prisel do LTE opcije v fonu
smile-1.gif

In nasel LTE v Celju. Je na Zavarovalnici Triglav, ampak aplikacija mi je ne zazna .NE 1588
467716-post_slo.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ja to je pa res da imam obe, ker ima lokator to mini ikono da prikaze prijavljeno postajo. Ga bom pa zbrisal, da ne bo problemov.
glede dostopnih tock: za LTE rabim obvezno novo, ki pa za UMTS ne dela in moram vklopit staro. Zaenkrat pa neke hude hitrosti se ni na LTE, SMS pa tudi ne delajo. Sem mislil, da bido vsaj ti delali, ker za klice vem da ne.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
V primeru LTE naj se uporablja en APN, v APN se vnese še APN type: default,supl,mms

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Danes se mi noce vec povezat na LTE. Nastavitve so ostale iste, preveril. Tudi oddajnik je bil pravi, samo ni preskocilo na 4g. Metropol Portoroz.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
4. 6. 2015 | Mlinotest, Koper – center, Tomos blok Koper, Koper Luka, GEA College Piran, Piran – obala, Hotel Metropol, Portorož – obala, RTV Movraž, Sočerga

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Bom jutri preveril.

Kdaj bo prikazana pokritost z LTE signalom na spletnih straneh? Bi bilo lepo videti napredek v gradnji.

Ne vem...bom naslednjic vprasal ko bom govoril z nadzornim centrom....so me danes klicali ker bila moja bazna v izpadu(zmanjkalo elektrike).....pravijo da ko bo vse nadgrajeno da bo delalo ko sus....trenutno LTE v Murski tud dela samo 5mbit/s....danes je ze avtomatsko preklopilo na LTE....vceraj se ne...edino ce sem rocno izbral....koliko vem jih danes ni bilo v Murski tak da so verjetno v centrali spremenili nastavitve....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Pa mislijo naredit kakšne omejitve v tem testnem oz brezplačnem obdbobju? Ker drugače bomo celo poletje torrente raje vlekli preko GSM
wink-1.gif

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa mislijo naredit kakšne omejitve v tem testnem oz brezplačnem obdbobju? Ker drugače bomo celo poletje torrente raje vlekli preko GSM
wink-1.gif

to pa ne vem....koliko vem je do septembra brezplacno....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.